Το 3ο Summer Camp του Women On Top

Μια νέα σειρά από πολύτιμα σεμινάρια επαγγελματικής ενδυνάμωσης με παράλληλη δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά των συμμετεχόντων.

Το Summer Camp του Women On Top είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθάνε να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου: να βρεις δουλειά, να αλλάξεις θέση, να κερδίζεις περισσότερα χρήματα, να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να βρεις τους ιδανικούς πελάτες, συνεργάτες, εργοδότες, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.

Αλλά όχι μόνο αυτό: είναι και μια ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα “Μα πού να αφήσω τα παιδιά;” (αν έχεις): στο WoT πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι’ αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (0-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Μερικές από τις θεματικές που θα συμπεριλαμβάνει το φετινό Summer Camp:

–        Προώθηση της δουλειάς σου online

–        Διεκδικητικότητα αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις

–        Δικτύωση για όσες μισούν το networking

–        Σχεδιασμός επιχειρηματικής ιδέας

–        Επαγγελματικός προσανατολισμός

–        Διαχείριση χρόνου

… και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο εβδομάδων, το κόστος και τους εισηγητές, καθώς και τις εντυπώσεις μερικών από τις 180 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία των προηγούμενων Summer Camps του Women On Top.

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες

Πότε: Καθημερινά 11-15/6, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00, και 18-22/6, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00

Πού: Στο χώρο τέχνης –ισμός, Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου, Γκάζι

Κόστος:

1 σεμινάριο: 40 ευρώ + ΦΠΑ
3 σεμινάρια: 100 ευρώ + ΦΠΑ
5 σεμινάρια: 150 ευρώ + ΦΠΑ

Όλα τα σεμινάρια του Summer Camp: 250 ευρώ + ΦΠΑ

Έχουμε δει τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στις γυναίκες που αποφασίζουν να επενδύσουν μία ή δύο ολόκληρες εβδομάδες στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και ενδυνάμωση. Δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι καθημερινά ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα,, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης -δοκίμασέ το!

5 ευρώ / ώρα για τη δημιουργική απασχόληση κάθε παιδιού (0-12 ετών)

Στις παραπάνω τιμές ισχύει 10% έκπτωση για όσες είναι άνεργες με κάρτα ανεργίας και όσες δηλώσουν συμμετοχή μαζί με μία συνεργάτιδα ή φίλη τους.

Δήλωση συμμετοχής: https://goo.gl/forms/Xdjgy9idKuwsabSy2

Περισσότερες πληροφορίες:

https://womenontop.gr/mentoring-learning/the-learning-hub/summer-camp-2018/

info@womenontop.gr

Το πρόγραμμα

Το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops της εβδομάδας έχει ως εξής: 

Δευτέρα 11/6 | 17.00-20.00 

Διαπραγμάτευση και διεκδικητικότητα | Ελένη Πλέσσα

Ξέρεις να διεκδικείς τα πράγματα που θέλεις ή δικαιούσαι, για παράδειγμα μία αύξηση ή καλύτερο καταμερισμό εργασιών στο γραφείο; Αισθάνεσαι ότι ακούγεσαι όταν ζητάς κάτι ή τρέμεις τις διαπραγματεύσεις και συνήθως βγαίνεις από αυτές νιώθοντας εξουθενωμένη – και απλώς χαμένη; Σε αυτό το πρακτικό εργαστήριο θα μάθουμε βασικές τεχνικές διαπραγμάτευσης, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε πιο συχνά -λόγω εκπαίδευσης- εμείς οι γυναίκες: την έλλειψη αυτοπεποίθησης, την άκριτη αποδοχή της αυθεντίας αυτού που έχουμε απέναντί μας, το φόβο μας να πιέσουμε ή να απογοητεύσουμε το συνομιλητή μας. Έτσι, θα αποκτήσουμε όλο τα εργαλεία που χρειαζόμαστε ώστε να διεκδικούμε επί ίσοις όροις τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας και να αντιμετωπίζουμε την κάθε διαπραγμάτευση όχι ως εφιάλτη, αλλά ως ευκαιρία.

Τρίτη 12/6 | 17.00-20.00

Προώθησε σωστά τον εαυτό σου στο ίντερνετ | Στέλλα Κάσδαγλη

Τι εικόνα σχηματίζουν για μένα οι πιθανοί εργοδότες, πελάτες ή συνεργάτες μου προτού με γνωρίσουν; Πώς παρουσιάζω τον εαυτό μου και τη δουλειά μου μέσα από το διαδίκτυο; Πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα ψηφιακά μέσα για να εδραιωθώ ως ειδική στον τομέα μου και αποφύγω τα λάθη που κάνουν κακό στην αντίληψη που έχουν οι άλλοι για μένα; Σε αυτό το εργαστήριο, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις, θα μάθουμε να δημιουργούμε περιεχόμενο που υποστηρίζει και δε βάζει τρικλοποδιές στην επαγγελματική μας εικόνα. Έτσι θα χτίσουμε και θα διευρύνουμε το κοινό που παρακολουθεί και εκτιμά τη δουλειά μας, θα επεκτείνουμε το δίκτυό μας, θα προσελκύσουμε χωρίς κόπο επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες ή/και θα αξιοποιήσουμε το ίντερνετ για να μπορέσουμε πιο εύκολα να κάνουμε το επόμενο επαγγελματικό μας βήμα.

Τετάρτη 13/6 | 17.00-20.00

Εσύ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; | Εύα Καραμαργιού & Πηνελόπη Θεοδωρακάκου

Αν από πάντα ήξερες τι δουλειά θέλεις να κάνεις, αυτό το σεμινάριο δεν είναι για σένα.
Αν όμως…
– είσαι σε μια δουλειά που δε σε ικανοποιεί αλλά δεν έχεις ιδέα για το τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις
– αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο
– νιώθεις ότι σου αρέσουν πάρα πολλά πράγματα και δεν μπορείς να εστιάσεις σε κανένα
… τότε αυτό το σεμινάριο μπορεί να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις εύκολα και αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου στη δουλειά.
Μέσα σε 3 ώρες, μέσα από πρακτικές ασκήσεις, θα δούμε σε βάθος μαζί τα ερωτήματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις την απάντηση στην ερώτηση του 1 εκατομμυρίου: εσύ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Πέμπτη 14/6 | 17.00-20.00

Business Plan 101 – Πως χτίζεις μια επιχειρηματική ιδέα | Δημήτρης Κουλέτσης

Μήπως αυτό που στέκεται εμπόδιο στην πραγματοποίηση της επιχειρηματικής σου ιδέας είναι το ότι δεν έχεις το κατάλληλο business plan για να την υποστηρίξεις; Σε αυτό  το τρίωρο εργαστήριο:
Θα καταλάβουμε σε βάθος την αξία της ύπαρξης ενός business plan για την ανάπτυξη, τη χρηματοδότηση και τη βιωσιμότητα οποιασδήποτε επαγγελματικής ιδέας.
Θα δουλέψουμε με πρακτικές ασκήσεις επάνω στο περιεχόμενο, τον τρόπο δημιουργίας και τη γραφή ενός επιχειρηματικού σχεδίου.
Θα απομυθοποιήσουμε το φόβο που όλοι λίγο πολύ αισθανόμαστε μπροστά στη λευκή σελίδα του business plan.
Θα αρχίσουμε να χτίζουμε τα απαραίτητα εργαλεία (budget, marketing, στρατηγική) για να δούμε την ιδέα μας να παίρνει σάρκα και οστά.
Θα αποκομίσουμε όλα τα οφέλη που κρύβει για εμάς προσωπικά μια τέτοια διαδικασία, βάζοντας τα θεμέλια για την επιτυχία οποιασδήποτε επαγγελματικής μας προσπάθειας.

Παρασκευή 15/6 | 17.00-20.00

Πάρε το έλεγχο των οικονομικών σου στα χέρια σου | TBC

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε όλες τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις και εργαλεία για να πάρουμε ξανά τον έλεγχο των οικονομικών μας στα χέρια μας. Δηλαδή θα μάθουμε: να φτιάχνουμε budget και να το παρακολουθούμε, να δημιουργούμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα αποταμίευσης, να αποπληρώνουμε με επιτυχία τα χρέη μας και να επενδύουμε -όλα αυτά χωρίς φόβο και πάθος, αλλά με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μερικές ερωτήσεις που θα απαντήσουμε είναι:

– Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξω ένα μπάτζετ;
– Πώς αξιολογώ το μπάτζετ μου και παρακολουθώ τη συνέπειά μου σε σχέση με αυτό;
– Έχει νόημα να αποπληρώσω πρώτα τα χρέη μου και μετά να αποταμιεύσω ή το αντίστροφο;
– Τι μπορώ να κάνω αν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας με τα χρέη μου;
– Πώς μπορώ να αποταμιεύσω όταν πληρώνομαι τόσο λίγο;
– Πώς θα βρω τις κατάλληλες πρώτες επενδύσεις για μένα;

Γιατί τα λεφτά μπορεί να μην είναι το παν, είναι όμως ένα πολύ καλό εργαλείο για να αρχίσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Δευτέρα 18/6 | 10.00-13.00 

Τα κλειδιά της εύρεσης εργασίας: αναζήτηση, βιογραφικό, συνέντευξη | Εύα Καραμαργιού

Ψάχνεις την επόμενή σου δουλειά αλλά αισθάνεσαι ότι κάνεις συνεχώς κύκλους γύρω από τον εαυτό σου; Έχεις στείλει πάρα πολλά βιογραφικά και έχεις συμπληρώσει πάρα πολλές αιτήσεις, αλλά οι προσπάθειές σου δεν καταλήγουν πουθενά; Πηγαίνεις σε επαγγελματικές συνεντεύξεις αλλά δε βρίσκεις την ανταπόκριση που θα ήθελες;
Σε αυτό το τρίωρο εργαστήριο:
Θα μάθεις τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές αναζήτησης εργασίας, χρησιμοποιώντας το δίκτυό σου, τους παραδοσιακούς τρόπους αναζήτησης και φυσικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Θα πάρεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το καλύτερο βιογραφικό που είχες ποτέ και να αποφύγεις τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι υποψήφιοι χωρίς καν να το καταλαβαίνουν
Θα αποκτήσεις τα εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε επαγγελματική συνέντευξη που πηγαίνεις -να διαχειρίζεσαι το άγχος σου, να δίνεις τις κατάλληλες απαντήσεις και να κάνεις τις καλύτερες ερωτήσεις.

Τρίτη 19/6 | 10.00-13.00

Networking για όσες μισούν το networking | Στέλλα Κάσδαγλη

Ακόμα κι αν αναγνωρίζεις την αξία που έχει ένα ευρύ και ισχυρό δίκτυο γνωριμιών πάνω στο οποίο μπορείς να στηριχτείς για κάθε επαγγελματικό σου βήμα, υπάρχουν πολλά εμπόδια που ίσως να νιώθεις ότι σου κλείνουν το δρόμο προς αυτό. Ίσως να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις ή να σε τρομάζει η ιδέα του να μιλάς σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Ίσως να ντρέπεσαι και να πιστεύεις ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο καταξιωμένοι από σένα ή μπορεί απλώς να μην έχεις το χρόνο για να κάνεις όλη τη διαδικασία που πιστεύεις ότι χρειάζεται για να δικτυωθείς. Σε αυτό το εργαστήριο θα ανακαλύψεις τα εργαλεία για να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς τους περιορισμούς και να δημιουργήσεις ένα δυνατό δίκτυο ανθρώπων που θα αλλάξει τελείως την επαγγελματική (ίσως και την προσωπική) σου ζωή.

Τετάρτη 20/6 | 10.00-13.00

Τα μυστικά των παρουσιάσεων και της ομιλίας μπροστά σε κοινό | Αλεξία Αξιώτη

Θέλεις να μοιραστείς μία ιστορία στους φίλους σου, να παρουσιάσεις μία ιδέα στο board meeting της επόμενης εβδομάδας ή να μιλήσεις σε ένα διεθνές συνέδριο για τη δουλειά σου; Τα “μυστικά εργαλεία” είναι ίδια! Σε αυτό το workshop θα βρούμε τον τρόπο να λειτουργούμε με μεγαλύτερη σιγουριά, να χρησιμοποιούμε το σώμα και τη γλώσσα για να εκφράζουμε καλύτερα τις ιδέες μας και να ξεπερνάμε το άγχος και τη νευρικότητα που μας προκαλεί μία παρουσίαση μπροστά σε κοινό. Θα μάθουμε εργαλεία επικοινωνίας, στρατηγικές και εύκολες στη χρήση συμβουλές, που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα. Τέλος, θα εφαρμόσουμε ασκήσεις coaching που θα μας βοηθήσουν να εφαρμόσουμε τις τεχνικές στην πράξη.
Στο τέλος του workshop θα έχεις μάθει πώς να:
– Οργανώνεις τις σκέψεις σου
– Μιλάς αργά, φυσικά και με σιγουριά
– Αναπνέεις σωστά
– Ενισχύεις την ομιλία σου με τη βοήθεια του σώματός σου
– Διαχειρίζεσαι τις εκφράσεις του προσώπου σου
– Αντιμετωπίζεις το τρακ
– Συνδέεις τη φωνή, την οπτική επαφή και τις χειρονομίες σου ώστε να δημιουργείς το δικό σου ισχυρό και συναρπαστικό στυλ επικοινωνίας, όποιο κοινό κι αν έχεις μπροστά σου.

Πέμπτη 21/6 | 10.00-13.00

Ο Προσωπικός μου Σαμποτέρ | Βένια Δεληκατερίνη

Όλοι μας κουβαλάμε τις δικές μας περιοριστικές πεποιθήσεις, τον προσωπικό μας σαμποτέρ. Είναι μαζί μας σε κάθε καινούργιο μας βήμα, σε κάθε νέο μας ξεκίνημα. Είναι αυτός που όταν του δώσουμε χώρο, θα τον ακούσουμε να μας λέει  «Πού πας; Δεν θα τα καταφέρεις. Δεν μπορείς. Δεν έχεις την ικανότητα». Είναι εκείνος που μας πείθει ότι πραγματικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε.
Σε αυτό το σεμινάριο,  με όχημα το ψυχόδραμα, θα απαντήσουμε τις παρακάτω ερωτήσεις:
– Τι μπορώ να κάνω με τον προσωπικό μου σαμποτέρ;
– Ποιος είναι και γιατί με δυσκολεύει τόσο;
– Μπορώ πράγματι να τον εξαφανίσω ή μήπως χρειάζεται να τον αποδεχτώ ως μέρος του εαυτού μου;
– Μπορώ να κάνω ειρήνη μαζί του;
Ένα εργαστήρι που απευθύνεται σε όσες θέλουν να διερευνήσουν τον προσωπικό τους
σαμποτέρ και να έρθουν σε επαφή με αυτά που τις δυσκολεύουν μέσα τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα με περισσότερη αυτοπεποίθηση, απαλλαγμένες από πεποιθήσεις που τις κρατούν πίσω.

Παρασκευή 22/6 | 10.00-13.00

Ξανακέρδισε το χαμένο χρόνο | Πηνελόπη Θεοδωρακάκου

Αν αισθάνεσαι πάντα πιεσμένη, αν νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο να κάνεις αυτά που θέλεις ή χρειάζεται να γίνουν (ή και τα 2), αν γκρινιάζεις ότι δεν σου φτάνουν οι ώρες της ημέρας και ότι τρέχεις συνεχώς, χωρίς τελικά να καταφέρνεις και πολλά, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σένα.
Τι στα αλήθεια σημαίνει αποτελεσματική διαχείριση χρόνου; Γιατί την χρειάζεσαι; Τι έχεις να χάσεις, τι έχεις να κερδίσεις;
Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθουμε:
– Ποια είναι τα οφέλη της αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου
– Ποια είναι τα εμπόδια για το σωστό time management & πώς ξεπερνιούνται
– Πως μπορείς να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου; Τι χρειάζεται να αλλάξεις;
– Ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξεις για να ξαναπάρεις τον έλεγχο της ημέρας στα χέρια σου;
– Πρακτικά εργαλεία και βασικές τεχνικές διαχείρισης χρόνου

Δήλωση συμμετοχής: https://goo.gl/forms/Xdjgy9idKuwsabSy2

Περισσότερες πληροφορίες:

https://womenontop.gr/mentoring-learning/the-learning-hub/summer-camp-2018/

info@womenontop.gr

Εντυπώσεις από προηγούμενα Summer Camps του Women On Top

“Σε ένα κομβικό σημείο για την επαγγελματική μου πορεία, η συμμετοχή στο πρώτο Summer Camp ήταν καταλυτική τόσο για αυτό που ακολούθησε όσο και για αυτό που έπεται, καθώς μου έδωσε την απαραίτητη «τροφή για σκέψη» και τις κατευθυντήριες που χρειαζόμουν. Μετά το summer camp, μόνο το γεγονός ότι ήξερα ότι το WoT θα “ήταν εκεί» όταν ήμουν έτοιμη να το αξιοποιήσω ήταν πολύ σημαντικό. Για αυτό και για άλλα φαντάζομαι θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα προσεχώς. Στο επανιδείν λοιπόν!”

Κ. Γ.

“Μίλησα διεξοδικά στο περιβάλλον μου για το Summer Camp, με ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του και με νοσταλγία μετά την ολοκλήρωση του -για τα οφέλη του μίλησα μέσα από το ότι άρχισα να εφαρμόζω σιγα σιγά πραγματα που μάθαμε. Η συνανατροφή με τόσες διαφορετικές γυναίκες σου δίνει έμπνευση, απαντήσεις και κουράγιο για την συνέχεια.”

Α.Φ.

“Το Summer Camp του WoT μου έδωσε την ευκαιρία να επανασυνδεθώ με ό,τι συμβαίνει εκεί έξω, έχοντας αποκοπεί για αρκετά χρόνια από την αγορά εργασίας, αλλά και να ακούσω ιστορίες γυναικών παράλληλες, ανάλογες αλλά και τελείως διαφορετικές από τη δική μου, κάτι που οπωσδήποτε συμβάλλει στην αίσθηση του ανήκειν.”

Π.Γ.

“Η ιδέα σας ήταν φανταστική! Για εμένα κάποιες μέρες ήταν πολύ αποκαλυπτικές σχετικά με το τι με κρατάει μακριά από την δική μου “κορυφή”! Περιμένουμε το επόμενο για να φέρουμε περισσότερες Women….on Top!”

Β.Σ.

“Είναι κάποιες φορές που το να μιλάς γι’ αυτό που αγαπάς, σε μια τόσο ξεχωριστή παρέα γυναικών, σε γεμίζει πιο πολύ κι από παγωμένη μαργαρίτα στον καύσωνα της Αθήνας! Σας ευχαριστώ Women On Top και καλή επιτυχία σε όλες! Ήταν υπέροχα, αν και ήθελα κι άλλο…. Συγχαρητήρια! (Τεράστια εξυπηρέτηση η παροχή φύλαξης παιδιών)”

Ε.Α

“Ευχαριστώ Women On Top, και Stella Kasdagli για την χαρά που πήρα, τις νέες φίλες που απόκτησα-ελπίζω και συνεργάτιδες σύντομα- και για την ηρεμία που υπήρχε διάχυτη στον χώρο. (Ενας αγχωτικός άνθρωπος σαν εμένα, το εκτιμά πολύ αυτό.)”

Ι.Κ.

Λίγα λόγια για το Women On Top

Το Women On Top είναι ένας οργανισμός με στόχο την ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 250 συνεργασίες mentoring και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 άνεργες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες γυναίκες σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, προσφέροντας ταυτόχρονα και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά όσων από αυτές είναι μητέρες.

Παράλληλα παρέχει εκπαίδευση, συμβουλευτική και υπηρεσίες διαχείρισης έργου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να κάνουν πράξη την ισότιμη εκπροσώπηση των γυναικών στην αγορά εργασίας, μέσα από την ενίσχυση της ποικιλομορφίας και της ισορροπίας επαγγελματικής/προσωπικής ζωής για τους εργαζομένους τους.

Περισσότερες πληροφορίες για δημοσιογράφους: info@womenontop.gr και 6945993798

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+