Το «Peloponnese Wine Festival» στην Αθήνα

Το «Peloponnese Wine Festival», η εκδήλωση γευσιγνωσίας των Wines of Peloponnese, έρχεται τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Σαράντα επτά παραγωγοί, μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, θα δώσουν δυναμικό παρών και θα υποδεχτούν το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, φέρνοντας μαζί τους περισσότερες από 500 διαφορετικές ετικέτες κρασιών.

Το «Peloponnese Wine Festival» αποτελεί την πληρέστερη παρουσία των οινοποιών του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας και δίνει ένα ολοκληρωμένο μήνυμα των ξεχωριστών χαρακτηριστικών που απαρτίζουν τη σπουδαία αυτή περιοχή, με έμφαση στην ποικιλομορφία και στην αυθεντικότητα.

Η εκδήλωση θα προσφέρει για μια ακόμα χρονιά την ευκαιρία στους επισκέπτες να κατανοήσουν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον αμπελώνα της Πελοποννήσου, να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές του, να γευτούν το πλήθος ποικιλιών που συνυπάρχουν αρμονικά στην Πελοπόννησο και να ανακαλύψουν καινούργιες εμφιαλώσεις και κλασικά αγαπημένα κρασιά.

Εξελίσσοντας την ιδέα των γευστικών σημειώσεων, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να κρατάνε tasting notes και να βαθμολογούν τα κρασιά που δοκιμάζουν μέσω μιας απλής και εύχρηστης ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Οι χρήστες θα μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσω του κινητού τους να βρίσκουν τα κρασιά που ξεχώρισαν, να τα βαθμολογούν και να ενημερώνουν τη λίστα με τα «αγαπημένα τους».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Το κόστος εισόδου είναι 10 ευρώ με προαγορά μέσω της πλατφόρμας viva.gr μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, και 12 ευρώ από τις 21 Ιανουαρίου και στα ταμεία της εκδήλωσης. To φοιτητικό εισιτήριο έχει οριστεί στα 8 ευρώ, με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας, και θα είναι διαθέσιμο στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Βρείτε τους παραγωγούς που συμμετέχουν και περισσότερες πληροφορίες για το «Peloponnese Wine Festival 2023» στο site της διοργάνωσης αλλά και στο Instagram και Facebook.

Χορηγοί εκδήλωσης: CORK HELLAS, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ • Υποστηρικτές: AlpaGlass, Απικιάν Συσκευαστική • Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Winetuned σε συνεργασία με τη Vinnovation • Hashtags: #pwf2023 #pwfathens2023

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ: 

Ο «Τάκης» στο Λιμένι: Εκεί όπου η Κολοχτύπα και η Χωριάτικη Έχουν Άλλη Γεύση

Alexander’s Lounge: Παραμυθένιος Κήπος στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Château Nico Lazaridi: Κρασί με την Αύρα του Μαγικού Βουνού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+