Βραβεία Restaurant 100. Η Γιορτή της Εστίασης

restaurant 100

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ανακοινώνονται τα 100 κορυφαία εστιατόρια που διακρίνονται φέτος στα Restaurant 100 Awards, τα βραβεία των Ελλήνων foodies.

Στην 5η τους διοργάνωση, και επειδή η χρονιά που πέρασε ήταν σαφώς ασυνήθιστη, τα Restaurant 100 τροποποιούν τις φετινές κατηγορίες βράβευσης ως εξής:

  • Top 20 Chefs
  • Top 20 New Restaurants
  • Top 20 All-Τime Classic Restaurants
  • Top 10 Feel-Good Restaurants
  • Top 10 Out of the Box Dining Experiences
  • Top 10 Wine & Drinks Culture
  • Top 10 Streetfood

Ξεχωριστή θα είναι η βραδιά της τελετής απονομής, το θέμα της οποίας είναι “Ιστορίες Καραντίνας”, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Δέκα κορυφαίοι σεφ θα μοιραστούν επί σκηνής μια ξεχωριστή προσωπική ιστορία που βίωσαν στο εστιατόριο ή στην κουζίνα τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και το μάθημα που άντλησαν από αυτή. Κάποιες ιστορίες είναι κωμικές, άλλες δραματικές. Κάποιες αποτυπώνουν απίστευτες εμπειρίες και συμβάντα, όλες όμως είναι αληθινές. Μέσα από αυτές γεννήθηκαν νέα πιάτα, νέες ιδέες και τάσεις που επηρεάζουν το τι θα απολαμβάνουμε στα εστιατόρια μετά την πανδημία.

Τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και σε κάθε περίσταση εξόδου, το οποίο διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Hotel & Restaurant της Boussias Communications με χορηγό την Delifrance.

Η αθηΝΕΑ θα βρίσκεται εκεί ως χορηγός επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Restaurant 100 Awards επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.restaurant100.gr.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ο Άρης Γαβριελάτος είναι διευθυντής περιεχομένου της αθηΝΕΑς. Είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδες στον Κοινωνικό Αποκλεισμό και το Φύλο. Αρθρογραφεί για βιβλία, θέατρο και μουσική, ενώ αγαπημένο του hobby είναι το ορεινό τρέξιμο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+