“4ο EU Jobs and Mobility Roadshow” Από το Europe Direct

Το Ελληνικό Δίκτυο των EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, διοργανώνει το  4ο EU Jobs and Mobility Roadshow την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα έναρξης 11.00.  

Το EU Jobs and Mobility Roadshow ξεκίνησε δειλά το 2016 και ταξίδεψε στην Βόρεια Ελλάδα, από την  Αλεξανδρούπολη έως την Θεσσαλονίκη. Σήμερα, και μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 πόλεις  συνάντησης, δεκάδες εκπροσώπους φορέων και εκατοντάδες συμμετέχοντες, το EU Jobs and Mobility  Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης.

Tο περιεχόμενο  διευρύνεται, μεταφέρεται σε ψηφιακό περιβάλλον και απευθύνεται πλέον πανελλαδικά σε κάθε  ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις θεματικές που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον  ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 35 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, φορέων,  οργανώσεων και επιχειρηματιών, χαιρετούν ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ.  Γιώργος Μαρκοπουλιώτης Επικεφαλής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, κ.  Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Επίτιμος καλεσμένος της δράσης μας θα είναι ο Αντιπρόεδρος της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος  θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο κα. Ελένη Βαρβιτσιώτη.  

Οι θεματικές που θα συζητηθούν αφορούν: 

  1. τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Εποχή, 2. την Νεανική Επιχειρηματικότητα, 
  2. τις Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων, 
  3. την Κατάρτιση,τις Δεξιότητες και την Εύρεση Εργασίας. 

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες,όπως οι φοιτητές, οι νέοι  απόφοιτοι, οι μακροχρόνια άνεργοι.  

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακολουθήστε την εκδήλωση live μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο  Facebook ( https://www.facebook.com/EURoadshow ) και στο YouTube με τίτλο: EU Jobs & Mobility  Roadshow 

Το 4ο EU Jobs & Mobility Roadshow είναι γεγονός!! Προετοιμάσου και εσύ για να απαντηθούν όλα τα  ερωτήματά σου σχετικά με την πορεία της καριέρας σου!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+