ΥouthSpeak Forum 2023 | Το Μεγαλύτερο Event της AIESEC Ελλάδος

Όλοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν Speak Up και να ακουστούν. Φέτος, ήρθε η ώρα! Το YouthSpeak Forum, ένα από τα μεγαλύτερα events για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά στις 11 Μαρτίου 2023, στο Deree – The American College of Greece, στην Αθήνα.

Τι Eίναι το YouthSpeak Forum;

To YouthSpeak Forum αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα από την AIESEC Ελλάδος.

Φέρνει σε επαφή τους νέους με μεγάλες εταιρείες, οργανισμούς και ομιλητές και τους καλεί να συν-δημιουργήσουν έναν πολυδιάστατο χώρο έμπνευσης και συζήτησης γύρω από κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο και τη χώρα μας.

Ποια Eίναι η AIESEC;

Η AIESEC είναι ένας από τους μεγαλύτερους εθελοντικούς οργανισμούς παγκοσμίως που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από νέους 18-30 ετών, με έδρα σε 120+ χώρες και περιοχές.

Στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1956 και από τότε έχει προσφέρει 2.400+ εμπειρίες σε νέους. Στόχος της, η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων των νέων, μέσω προγραμμάτων πρακτικής άσκησης, εθελοντισμού και μέλους.

Διεξάγει πολυάριθμες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης νέων, η μεγαλύτερη από τις οποίες είναι το YouthSpeak Forum.

YouthSpeak Forum: Speak Up

Φέτος, το YouthSpeak Forum: Speak Up καλεί να τους νέους να κάνουν Speak Up, να μιλήσουν και να ακουστούν, λαμβάνοντας δράση σχετικά με τους στόχους. Οι στόχοι στους οποίους θα εστιάσει το φετινό YouthSpeak Forum είναι:

  • Στόχος 3 – Καλή Υγεία και Ευημερία
  • Στόχος 5 – Ισότητα των Φύλων
  • Στόχος 5 – Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη
  • Στόχος 10 – Λιγότερες Ανισότητες

Τους καλεί, λοιπόν, να δημιουργήσουν το δικό τους project, βασισμένο σε αυτούς τους στόχους. Το νικητήριο project θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της AIESEC Ελλάδος κατά τη διάρκεια του επόμενου χρόνου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ:  https://bit.ly/YouthSpeakForum23

  • Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες

YouthSpeak Forum | 11 Μαρτίου 2023 | Deree – The American College of Greece: Αγ. Ιωάννου και Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή | Δωρεάν είσοδος

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Θέατρο και Βιωσιμότητα: Ένα Πείραμα σε Έναν Κόσμο που Εξαφανίζεται

Είναι η Γνώμη Δικαίωμα; Ή το Πρόβλημα με τη Φράση «Αυτή Είναι η Γνώμη μου»

Έκθεση-Αφιέρωμα | Όταν ο Γιώργος Βακιρτζής Ζωγράφιζε τις Γιγαντοαφίσες του «Αττικόν»

 

 

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+