Amita. Φυσικά μοναδική!

χυμοί amita

H Amita, με σχεδόν 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει μια νέα, ξεχωριστής αισθητικής, καμπάνια.

Ο αγαπημένος ελληνικός χυμός όλων, μας φέρνει καθημερινά σε επαφή με τη φύση και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Γενναιοδωρία, διαφορετικότητα, ομορφιά, φροντίδα, υπομονή, απόλαυση.

Όλα όσα μας μαθαίνει η φύση, γίνονται τα συστατικά του νέου τηλεοπτικού της Amita, μέσα από μία αλληγορία μεταξύ της φύσης και της ζωής. Μοναδικές αξίες ζωής που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας για τις προκλήσεις μιας νέας πραγματικότητας.

Η Διαφημιστική Ταινία της Amita

Με οδηγό λοιπόν τη φύση και τις διαχρονικές αξίες υπεροχής της μάρκας, δημιουργήθηκε μια διαφημιστική ταινία, όπου αποτυπώνεται όλο το μεγαλείο της φύσης και επικοινωνείται η ποιότητα, η γεύση και η θρεπτική αξία των χυμών Amita.

χυμοί amitaΟ θεατής παρακολουθεί μέσα από βιωματικές επικές εικόνες και αυθεντικούς ήχους την αγνότητα της φύσης και το πώς η Amita μας προσφέρει αυτό που η φύση δίνει απλόχερα σε όλους μας.
Μία κινηματογραφική ωδή στη δύναμη της διαχρονικής σχέσης της φύσης με την Amita, μιας σχέσης αγάπης, έμπνευσης, σεβασμού και δημιουργίας.

Τα πλάνα, το φως, τα χρώματα, οι άνθρωποι οπτικοποιούν ρεαλιστικά την ατελή τελειότητα της φύσης κι αναδεικνύουν τη συναισθηματική αλήθεια που συνδέει την Amita με τη φύση:

“Amita. Φυσικά μοναδική!”-#ILoveAmita

Η καμπάνια ξεδιπλώνεται εκτός από την τηλεόραση, στο ραδιόφωνο αλλά και στο digital περιβάλλον. Πρόκειται για μια συνδημιουργία της Amita και της McCann Worldgroup, ενώ η παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Stefi & Lynx Productions, από την σκηνοθετική ομάδα των Danny&Loco και την αφήγηση του Στέλιου Μάινα.

Απολαύστε εδώ τη νέα διαφήμιση.

Σχετικά με την Αmita

H Amita είναι ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1983 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χυμούς των Ελλήνων. Η γκάμα προϊόντων Amita, διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, ενώ περιλαμβάνει τόσο 100% φυσικούς χυμούς, όσο και φρουτοποτά.

Όλα τα προϊόντα Αmita παράγονται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι, το μεγαλύτερο εργοστάσιο χυμών και αναψυκτικών της χώρας, με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό.

χυμοί amitaΣτην παραγωγή των προϊόντων Amita συμβάλλουν και ελληνικές επιχειρήσεις που προμηθεύουν πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας. Από το Σχηματάρι ξεκινά το ταξίδι της Amita σε όλη τη χώρα για να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Amita έχει χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, και συνδυάζει τις μοναδικές γεύσεις, την υψηλή ποιότητα και τη θρεπτική αξία των προϊόντων της με πράξεις για την ελληνική οικογένεια.

Ακολουθήστε την Amita στο Facebook: Amita Juices, στο Instagram: Amita Juicess, στο YouTube: Amita Juices

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε:

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+