Μια Ξεχωριστή Πασχαλινή Προσφορά για τους Λάτρεις του Ελληνικού Αμπελώνα

Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι όμορφο!

“Οίνος ευφραίνει καρδίαν”, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και ως γνωστόν στην αθηΝΕΑ αγαπάμε το κρασί. Έτσι, από σήμερα 10/4 μέχρι τις 19/4, οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να παραγγείλουν εκλεκτά κρασιά της ιστορικής Οινοποιίας Μπουτάρη με 20% έκπτωση, χρησιμοποιώντας το promo code BoutariIn στην πλατφόρμα All Greek Wine.

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δυάδες και τις magnum φιάλες που διατίθενται σε προσφορά. #ΜένουμεΣπίτι και απολαμβάνουμε ό,τι καλύτερο έχει να μας δώσει ο ελληνικός αμπελώνας!

Syrah Μάτσα Χωρίς Θειώδη 2017
2 Φιάλες

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκφραση του Syrah με έντονη την αυθεντικότητα, πλούσιο φρουτώδες άρωμα και γεμάτη γεύση. Προσεγμένη επιλογή σταφυλιών από συγκεκριμένο αμπελοτόπι του Κτήματος Ρωξάνης Μάτσα στην Κάντζα Αττικής.

Αρχική Τιμή: € 26,60 για τις 2 φιάλες

Μαλαγουζιά Μάτσα 2019
2 Φιάλες

Η ποικιλία Μαλαγουζιά έλκει τη καταγωγή της από τη Ναυπακτία. Φυτεύτηκε στον αμπελώνα Μάτσα στα πλαίσια της αναμπέλωσης στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και ήταν μία από τις ποικιλίες που επέδειξε άριστο εγκλιματισμό στο οικοσύστημα του κτήματος.

Αρχική Τιμή: € 22,10 για τις 2 φιάλες

Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvée Spéciale 2019
2 Φιάλες

Για τον εορτασμό των 140 χρόνων της, η οινοποιία Μπουτάρη δημιούργησε και λανσάρει το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvée Spéciale 2019, ένα ιδιαίτερο Μοσχοφίλερο από μια παρτίδα διαλεχτών σταφυλιών, παλαιών κλημάτων του ιδιόκτητου αμπελώνα της στη Μαντινεία.

Αρχική Τιμή: € 18,60 για τις 2 φιάλες

Δίανθος 2019
2 Φιάλες

Dianthus arboreus επιστημονικά είναι το γνωστό γαρύφαλλο ή σύμφωνα με τη μυθολογία ο “ανθός του Δία”. Ο μύθος λέει ότι ο Δίας ζήλευε τον κρίνο, το λουλούδι που είχε η γυναίκα του η Ήρα και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό του λουλούδι, αντάξιο ή και καλύτερο από το δικό της. Έτσι μια μέρα έριξε έναν κεραυνό και μέσα από την αστραπή και τον πυκνό καπνό φύτρωσε ο ΔΙΑΝΘΟΣ… ένα εξαιρετικό ροζέ από ξινόμαυρο!

Αρχική Τιμή: € 21,00 για τις 2 φιάλες

Scalarea 2013
2 Φιάλες

Ένα κρασί υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, αποτέλεσμα μακροχρόνιων πειραματισμών στο αμπέλι και στο χαρμάνι. Η Scalarea αποτελεί ένα από τα κορυφαία κρασιά της εταιρείας Μπουτάρη και έχει λάβει πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Αρχική Τιμή: € 34,70 για τις 2 φιάλες

Grande Reserve Νάουσσα 2013
2 Φιάλες

Το Grande Reserve Νάουσσα έχει ταυτιστεί με την Οινοποιία Μπουτάρη, αφού είναι ένα από τα πρώτα και γνωστότερα κρασιά της. Είναι το πρώτο κόκκινο κρασί, που εισήγαγε στην αγορά την έννοια της περιορισμένης και ελεγχόμενης παραγωγής από σταφύλια επιλεγμένων αμπελώνων. Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ θεωρείται σταθερά από Έλληνες και ξένους γευσιγνώστες ένα από τα πιο υψηλών προδιαγραφών ελληνικά ερυθρά κρασιά.

Αρχική Τιμή: € 32,00 για τις 2 φιάλες

Merlot Μπουτάρη 2016
2 Φιάλες

Δημιουργία των επιλεγμένων αμπελώνων Μπουτάρη στο πλαίσιο της ευρύτερης διερεύνησης σχετικά με το ποιοτικό δυναμικό του εγκλιματισμού των παγκοσμίως γνωστών ξένων ποικιλιών στον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Merlot τυπικό της ποικιλίας αλλά και της περιοχής από την οποία προέρχεται.

Αρχική Τιμή: € 21,30 για τις 2 φιάλες

Σημείο Στίξης Λευκό 2019
2 Φιάλες

Το λευκό που όλοι θα θαυμάσουν και ακόμα περισσότεροι θα πιούν! Αυτό το Σημείο Στίξης θα δώσει έμφαση στο τραπέζι σας και σε κάθε περίσταση. Χάρη στη διαχρονική σφραγίδα ποιότητας των 140 ετών της Οινοποιίας Μπουτάρη και τη φρέσκια, αναπάντεχη γεύση του, αυτό το θαυμαστικό… θα το πιείτε στο ποτήρι!

Αρχική Τιμή: € 12,80 για τις 2 φιάλες

Σημείο Στίξης Ροζέ 2019
2 Φιάλες

Για να μη μένει κανένα ερωτηματικό στον αέρα… απολαύστε το στο τραπέζι σας! Σημείο Στίξης Ροζέ, με τη διαχρονική σφραγίδα ποιότητας των 140 ετών της Οινοποιίας Μπουτάρη. Χάρη στην απροσδόκητη γεύση του, το σίγουρο είναι ότι δε θα σας μείνει κανένα… ερωτηματικό.

Αρχική Τιμή: € 10,40 για τις 2 φιάλες

Νάουσσα Μπουτάρη 2017
2 Φιάλες

Το πρώτο ελληνικό ερυθρό εμφιαλωμένο κρασί Π.Ο.Π. που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας στα κόκκινα κρασιά. Εδώ και 5 γενιές απολαμβάνει την προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή, εισάγοντας τους νέους στην εμπειρία του κόκκινου και ανταμείβοντας τους πιστούς του φίλους με τη σταθερή, διαχρονική ποιότητά του.

Αρχική Τιμή: € 18,60 για τις 2 φιάλες

Chardonnay Μπουτάρη 2018
2 Φιάλες

Tο Chardonnay Μπουτάρη είναι αποτέλεσμα του άριστου εγκλιματισμού της παγκοσμίως γνωστής και πολυδυναμικής ποικιλίας. Ένα ισορροπημένο κρασί στο οποίο αναδεικνύεται ο φρέσκος ζωντανός και φρουτώδης χαρακτήρας της ποικιλίας με διακριτικές νότες βαρελιού.

Αρχική Τιμή: € 20,80 για τις 2 φιάλες

Οροπέδιο 2018
2 Φιάλες

Στο Οροπέδιο της Μαντίνειας, ανάμεσα στα βουνά Μαίναλο, Ολίγυρτος, Πάρνωνας και Αρτεμίσιο, απλώνεται η επικράτεια του Μοσχοφίλερου. Εκεί, σε υψόμετρο 650 μέτρων, και με συντεταγμένες τη γνώση και τη φροντίδα, η Οινοποιία Μπουτάρη διάλεξε να φυλάξει ένα πολύτιμο μυστικό: το Οροπέδιο Μπουτάρη. Το αποτέλεσμα 88 χρόνων σταθερής ενασχόλησης με το Μοσχοφίλερο από ειδικά επιλεγμένα αμπέλια.

Αρχική Τιμή: € 20,20 για τις 2 φιάλες

Δίανθος 2019
Magnum

Ο ανοιξιάτικος Δίανθος σε magnum συσκευασία 1,5 λίτρου.

Αρχική Τιμή: € 24,55

Νάουσσα Μπουτάρη 2017
Magnum

Η εμβληματική Νάουσσα σε magnum συσκευασία 1,5 λίτρου.

Αρχική Τιμή: € 19,50

Φωτογραφία: Nicholas Mastoras @nmastoras
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+