Χρήσιμες Συμβουλές Για Να Επιβραδύνουμε την Εξάπλωση του Κορωνοϊού

Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες και πιθανότατα θα γίνουν αρκετά δυσκολότερες τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

Ξέρω ότι είναι εύκολο να νιώσουμε αβοήθητοι και ανίσχυροι μπροστά στις εξελίξεις, όμως εκεί ακριβώς είναι που η ατομική ευθύνη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι στο χέρι όλων μας να υιοθετήσουμε μια στάση και μια σειρά από συνήθειες που θα καθυστερήσουν όσο το δυνατό περισσότερο την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ναι, θα αλλάξει προσωρινά η ζωή μας. Ναι, τα σχέδια που είχαμε θα ανατραπούν. Ναι, θα είναι μια πρόκληση το να περνάμε τόσο χρόνο σπίτι, το να μείνουμε μακριά από φίλους και συγγενείς. Πόσο μικρή θυσία μοιάζει, όμως, μπροστά στις ζωές που θα σωθούν αν δείξουμε υπομονή, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

Στο booklet αυτό συγκεντρώσαμε κάποια από τα μέτρα που θα μας βοηθήσουν να καθυστερήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά τη διάδοση του κορωνοϊού. Κάποια θα τα ξέρετε ασφαλώς ήδη, αν όμως κάτι από όσα θα διαβάσετε δεν το είχατε σκεφτεί, μοιραστείτε τις σελίδες αυτές με τους δικούς σας ανθρώπους.

Οι άνθρωποι γύρω μας είναι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια. Όσο πιο επιμελείς, ψύχραιμοι και καλά ενημερωμένοι είναι, τόσο πιο σύντομα θα αφήσουμε πίσω μας αυτή την κρίση.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της αθηΝΕΑς

#ΜένουμεΣπίτι #FlattenTheCurve

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+