Επανέρχεται με Ασφάλεια το Peloponnese Wine Festival

Το Peloponnese Wine Festival, η κύρια εκδήλωση των κρασιών του πελοποννησιακού αμπελώνα, επανέρχεται έπειτα από δύο χρόνια, στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Σαράντα τρία μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν και φέτος ραντεβού με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 στην καρδιά της Αθήνας, τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας των επισκεπτών και των εκθετών.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει κορυφαίους παραγωγούς από τον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να συζητήσει μαζί τους και να δοκιμάσει κρασιά τους, τόσο από τη νέα εσοδεία όσο και από παλαιότερες χρονιές. 

Περισσότερα από 400 κρασιά από τα αμέτρητα γηγενή σταφύλια της Πελοποννήσου, καταξιωμένες εκφράσεις διεθνών ποικιλιών, πειραματικές οινοποιήσεις και νέες ετικέτες ρέουν και φέτος στα ποτήρια του Peloponnese Wine Festival, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, του πλουραλισμού αλλά και της μοναδικότητας του πελοποννησιακού terroir.  

Ωράρια και Εισιτήριο

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του σε δύο χρονικές περιόδους, το μεσημέρι 12:00 – 16:00 και το απόγευμα 17:00 – 21:00.

Το κόστος για την είσοδο στην έκθεση είναι 10 ευρώ, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους επισκέπτες. Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι περιορισμένα και η προαγορά θα γίνεται μέσω του viva.gr. Κάθε αγορασμένο εισιτήριο θα αφορά είσοδο μόνο στη μία από τις δύο χρονικές περιόδους. Η επιλογή της θα γίνεται κατά την αγορά του εισιτηρίου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο εδώ

Οινογνωσία με Ασφάλεια

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού και σε οινόφιλους που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και ταυτόχρονα διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ

Κατά την είσοδο των επισκεπτών στον χώρο θα ελέγχονται τα απαραίτητα πιστοποιητικά, καθώς και τα έγγραφα ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Σε εκείνους που δεν έχουν μαζί τους τα συγκεκριμένα έγγραφα δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην έκθεση. 

Ψηφιακές Σημειώσεις και Βαθμολογίες

Και φέτος το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να κρατάει σημειώσεις και να βαθμολογεί τα κρασιά που δοκιμάζει σε μια απλή και εύχρηστη ηλεκτρονική εφαρμογή που θα περιλαμβάνει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρίσκει τα κρασιά που ξεχώρισε, να τα βαθμολογεί και να φτιάξει τη δική του λίστα με «αγαπημένα». 

Χορηγοί και Υποστήριξη

Χορηγοί της εκδήλωσης: CORK HELLAS, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, LABEL PRESS. | Υποστηρικτής: Aqua Carpatica | Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Winetuned σε συνεργασία με τη Vinnovation.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τους παραγωγούς που συμμετέχουν μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.peloponnesewinefestival.com ή τη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/peloponnesewinefestival/

 

Διαβάστε ακόμη στην αθηΝΕΑ:

Οινικός Τουρισμός στον Δήμο Κατερίνης

Pure Spirit Wines με Θέα στην Ακρόπολη

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+