Good Mood Food E-Book: Xmas Edition

Φέτος, καθώς κάναμε τον προγραμματισμό μας για τους τελευταίους μήνες της χρονιάς, προσπαθήσαμε να σκεφτούμε πώς θα έμοιαζε ο καθιερωμένος οδηγός μας για τις γιορτές “12 Days of Christmas”.

Συνήθως, σε αυτόν παρουσιάζαμε προτάσεις για εξόδους και θέατρα, δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, σημειώναμε τις εκθέσεις που δεν έπρεπε να χάσουμε, γράφαμε για τις γιορτινές γωνιές της πόλης που θα έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφτούμε. Και, φυσικά, για όλες τις γωνιές της χώρας μας που θα έβαζαν τα καλά τους και θα μας περίμεναν για μια αξέχαστη χειμερινή εκδρομή.

Όπως καταλαβαίνετε, περίπου το μισό περιεχόμενο ενός τέτοιου οδηγού κατέστη άνευ αντικειμένου αυτήν την περίεργη χρονιά. Αποφασίσαμε, όμως, να μην αφήσουμε το γεγονός αυτό να πτοήσει το ηθικό μας, διαπιστώνονταςότι αυτό που μας απέμεινε μπορεί κάλλιστα να είναι απολαυστικό, γενναιόδωρο και θεραπευτικό. Έτσι, αποφασίσαμε να σας στείλουμε ιδέες για φαγητό στο σπίτι!

Σας αποχαιρετούμε λοιπόν γι’ αυτήν τη χρονιά μ’ ένα γιορτινό Good Mood Food E-Book (Xmas Edition) που είμαστε σίγουροι ότι θα σας κρατήσει την τέλεια συντροφιά τις μέρες που έρχονται, με συνταγές που θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα αυτής της εορταστικής περιόδου, κι ας καλούμαστε να κάνουμε στην άκρη τόσα απ’ αυτά που αγαπάμε. Κάθε θυσία μας θα αξίζει τον κόπο και θα μας φέρει, όλους μαζί, πιο κοντά σε καλύτερες μέρες.

Σας αφήνουμε με την ευχή αυτές οι καλύτερες μέρες να είναι σύντομα εδώ, αλλά και τη βαθιά πεποίθηση ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας, είναι εκείνα τα μικρά και τα καθημερινά που μπορούν να μας δώσουν κουράγιο και έμπνευση.

Καλές γιορτές!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Editor-in-Chief & CEO
Editor-in-Chief & CEO

Η Μαριάννα Σκυλακάκη είναι οικονομολόγος, εκδότρια και αρχισυντάκτρια της αθηΝΕΑς, του βραβευμένου ελληνικού διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Σπούδασε Oικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Bristol και κατέχει μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA in Public Policy & Management) από τo London School of Economics. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως αναλυτής στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής της Goldman Sachs για μια τριετία. Επέστρεψε στην Αθήνα και ίδρυσε την αθηΝΕΑ το 2014 με σκοπό να απευθυνθεί σε ένα ευρύ κοινό δραστήριων και απαιτητικών ελληνόφωνων αναγνωστών που αναζητούσαν μια ενημέρωση πιο κοντά στα δικά τους ενδιαφέροντα. Αρθρογραφεί τακτικά στον ελληνικό τύπο ως πολιτική και οικονομική αναλύτρια και έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία στο συντονισμό συζητήσεων σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εργάζεται παράλληλα ως σύμβουλος σε θέματα οικονομικών και δημόσιας διοίκησης, με ιδιαίτερη εμπειρία σε projects στον κλάδο του τουρισμού, της αγροδιατροφής και του clustering.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+