Μεγάλος Διαγωνισμός από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη σε Συνεργασία με το WSPC

Ένας μεγάλος διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία σε 12 οινόφιλους να κερδίσουν το Νο 1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο κρασί παγκοσμίως και να αποκτήσουν πιστοποίηση!

Γνώση, δεξιότητες και μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο κρασί είναι τα δώρα που προσφέρει το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στους επισκέπτες του στη Νάουσα, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που ήδη ξεκίνησε τον μήνα του τρύγου.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου και για 12 εβδομάδες, ένας τυχερός κάθε εβδομάδα θα κερδίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα WSET Επίπεδο 1 στο Κρασί, σε συνεργασία με το WSPC –το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο σχολείο κρασιού, αποσταγμάτων και οινοχοΐας της Ελλάδας–, που έχει καθιερώσει τη χώρα μας μεταξύ των πιο σημαντικών κέντρων πιστοποιημένης οινικής εκπαίδευσης για οινόφιλους και επαγγελματίες στην Ευρώπη.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή, με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που διατίθεται στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, ενώ η ανάδειξη του διαφορετικού νικητή, κάθε εβδομάδα, θα γίνεται κατόπιν κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού, συνδυάζοντας τη γνώση για τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το αμπέλι στο οινοποιείο και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη γευσιγνωσία.

Την ίδια στιγμή, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό κρασιού και φαγητού, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάσταση, πρακτική αλλά και μοναδικά απολαυστική για τον οινόφιλο. Η σύνδεση του κρασιού με τη γαστρονομία, άλλωστε, βρίσκεται στην καρδιά και του οινοτουριστικού κέντρου του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα.

Η κουζίνα του εστιατορίου, με την επιμέλεια της βραβευμένης chef Κυριακής Φωτοπούλου, εμπνέεται από τη μεγάλη οινική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις παραδόσεις και τα προϊόντα του, ενώ η ατζέντα εκδηλώσεων έχει πάντα ξεχωριστή θέση για θεματικές γευσιγνωσίες και αρμονικά γευστικά ταιριάσματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το WSPC

Το WSPC, με έδρα την Αθήνα, είναι το Νο 1 εκπαιδευτικό παράρτημα στη Νότια Ευρώπη του WSET. Εξασφαλίζει στους υποψηφίους άριστη κατάρτιση σε όλους τους τομείς του εμπορίου αλκοολούχων και μη-αλκοολούχων ποτών, καθώς και της οινοχοΐας. Συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, παρέχοντας πιστοποιήσεις με διεθνή αναγνώριση και κύρος στα προγράμματά του.

Είναι Approved Programme Provider των:
– Wine & Spirits Education Trust (WSET UK)
– Court of Master Sommeliers (MS UK)
– Beverage Standards Association (BSA UK)
– Wine Scholar Guild (USA)

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

E-book Carpe Vinum | 10ο Εορταστικό Τεύχος

Τα Ασύρτικα της Στεριάς

Μια Οινική Εμπειρία στο Κτήμα Μέγα Σπήλαιο που θα Θυμόμαστε

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+