E-book Carpe Vinum | 10ο Εορταστικό Τεύχος

«Και να λοιπόν που χωρίς να το καταλάβουμε έφτασε κιόλας τα 10!»

Αυτή είναι μια πρόταση που συνηθίζουν να λένε οι γονείς για τα παιδιά τους. Φυσικά δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα καθώς, για να μεγαλώσει ένα παιδί, απαιτείται εκ μέρους των γονιών του απίστευτη ενέργεια και κόπο και ξενύχτια και ανησυχίες και πίεση. Όμως στο τέλος η χαρά που εισπράττεις, η αγάπη, η ικανοποίηση, η πληρότητα είναι τόσο έντονες, που σβήνουν τα υπόλοιπα και στον απολογισμό μένουν μόνο τα θετικά συναισθήματα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το Carpe Vinum μας, το coffee table magazine που γεννήθηκε από το πάθος κάποιων ανθρώπων για το κρασί και τη γαστρονομία και αισίως φτάνει σήμερα τα 10 τεύχη! Δύο φορές τον χρόνο ανυπομονούμε να προσφέρουμε στο κοινό του Carpe Vinum ερεθίσματα γύρω από τις μικρές απολαύσεις της ζωής μέσα από αφιερώματα, συνεντεύξεις, προτάσεις κρασιών και εστιατορίων, εικόνες, αρώματα, γεύσεις..

Η ομάδα μας, αυτά τα 5 χρόνια της έκδοσής του, έχει ωριμάσει σαν εύχυμος καρπός, έχει ευδοκιμήσει με γόνιμες συνεργασίες, έχει καρποφορήσει μετρώντας, παράλληλα με τα τεύχη του, σπουδαίες κατακτήσεις του ελληνικού αμπελώνα και της ελληνικής γαστρονομίας.

Μια πορεία αντίστοιχη με αυτή του καλού κρασιού που, για να ικανοποιήσει τις αισθήσεις μας και να αγγίξει το ποθητό αποτέλεσμα, πρέπει να έχει ως προϋποθέσεις καλό terroir και κατάλληλες ποικιλίες –που για μας αυτό μεταφράζεται σε γραφείο και συνεργάτες– και στη συνέχεια υπομονή και αφοσίωση.

Ως προϊόν γης το κρασί είναι ευάλωτο στις καιρικές συνθήκες και στα απρόοπτα της φύσης, επηρεάζεται άμεσα από αυτά. Εμείς, ξεπερνώντας όλα τα απρόοπτα που μπορεί να συναντήσαμε στον δρόμο μας, σταθήκαμε όχι ευάλωτοι αλλά ευήκοοι για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του κρασιού. Βρεθήκαμε κοντά στους αμπελουργούς και στους οινοποιούς, ανακαλύψαμε γαστρονομικά σημεία και περιοχές όπου αναπτύσσεται ο οινικός και γαστρονομικός τουρισμός και τα προβάλλαμε με συνέπεια. Έτσι γίναμε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής του κρασιού και της ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και της –σε εντυπωσιακό βαθμό– ανοδικής πλέον πορείας και ανάπτυξης του ελληνικού αμπελώνα.

Γι’ αυτό καμαρώνουμε τώρα για το Carpe Vinum. Και γιατί εισπράττουμε την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, των οινοποιών και όλων όσοι είναι στον ευρύτερο χώρο, γεγονός που μας δεσμεύει να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι. Για να προσφέρουμε στην άνθηση του ελληνικού κρασιού τον καρπό της προβολής.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το 10o τεύχος Carpe Vinum σε μορφή ebook, ενώ σε λίγες μέρες θα κρατάμε στα χέρια μας και την έντυπη μορφή του!

Απολαύστε το ολόφρεσκο ebook Carpe Vinum εδώ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+