Το Playmotion by Amita Motion “Ξεκλειδώνει” για Σένα το Super Πρόγραμμα Επιβράβευσης “Lift me up”

Η Amita Motion, μια από τις μεγαλύτερες νεανικές μάρκες στην Ελλάδα, και το Playmotion by Amita Motion, η πιο “θετική” ψηφιακή πλατφόρμα, μας συστήνουν το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης “Lift me Up”. Το “Lift me Up” επιβραβεύει τους πιστούς καταναλωτές της μάρκας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν μοναδικά δώρα, προσφορές και αξέχαστες εμπειρίες #kathemera!

Η πλατφόρμα Playmotion by Amita Motion δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό να μεταφέρει  τα μοναδικά συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας σε έναν ψηφιακό τόπο συνάντησης, γεμάτο μουσική, εκπλήξεις και εμπειρίες.  Φέτος, το Playmotion by Amita Motion, έρχεται με το “Lift me up” για να βάλει το «συν» στην απόλαυση, προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια γύρω από το φαγητό, τη μόδα, τη τεχνολογία και τα παιχνίδια, σε συνεργασία με άλλες νεανικές μάρκες όπως Allou! Fun Park, Cosmos Sport, efood, Inspot, Pizza Fan & Public. Παράλληλα, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπουν σε κληρώσεις για μοναδικά δώρα όπως party audio ηχεία, smartphones & wearables από τη Samsung, παιχνιδομηχανές και κάρτες συνδρομών gaming, skateboards κ.α. Αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς θα προστίθενται σταδιακά νέες συνεργασίες αλλά και αξέχαστες εμπειρίες πίσω κι από νέα passion points των νέων!

Η διαδικασία είναι απλή! Αγοράζεις την αγαπημένη σου Amita Motion, μπαίνεις στη πλατφόρμα Playmotion και συγκεκριμένα στο “Lift Me Up” ή μεταφέρεσαι αυτόματα, απλά σκανάροντας το QR code στο πλαϊνό της συσκευασίας που έχει την ένδειξη “Lift Me Up”. Κάνεις εγγραφή, βάζεις τον κωδικό που θα βρεις κάτω από το καπάκι και ξεκινάς να μαζεύεις “συνάκια”. Τι είναι τα “συνάκια” λοιπόν; Είναι το μέσο επιβράβευσης όσο εσύ μαζεύεις καπάκια! Όσο περισσότερα καπάκια, τόσο περισσότερα “συνάκια”, άρα και πιο πολλά δώρα!

Έτσι, εσύ επιλέγεις αν θα εξαργυρώσεις τα “συνάκια” που θα μαζέψεις για να κερδίσεις σίγουρα και άμεσα εκπτωτικά κουπόνια και μοναδικές προσφορές ή για να μπεις σε κλήρωση για απίστευτα δώρα και άλλες εμπειρίες που θα ξεκλειδώνουν σταδιακά.

Στο πρόγραμμα “Lift me up”, συμμετέχουν όλες οι μπλε συσκευασίες Amita Motion 1lt και 330ml με την ειδική σήμανση “Lift me up”, καθώς και όλες οι συσκευασίες της νέας Amita Motion Supermix, που “κρύβουν” τυχερούς κωδικούς κάτω από τα καπάκια τους.

Μπες τώρα λοιπόν στο Playmotion by Amita Motion και το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης “Lift Me Up” και θυμήσου πως όσο μαζεύεις καπάκια, ξεκλειδώνεις δώρα, μοναδικές προσφορές και αξέχαστες εμπειρίες!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+