Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ: Πρωτοπόρο και Καινοτόμο

H MINETTA Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου ΜΙΝΕΤΤΑ, ενός τρισδιάστατου ψηφιακού χώρου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μουσείο Ψηφιακής Εποχής

Από σήμερα το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τον χώρο, μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα βρίσκεται εδώ.

Σημειώνεται ότι η περιήγηση μπορεί να γίνει και με τη χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, καθώς ο χώρος υποστηρίζει τεχνολογία virtual reality.

Τρεις Αίθουσες Ιστορίας

Συγκεκριμένα, στο Ψηφιακό Μουσείο λειτουργούν τρεις αίθουσες. Οι αίθουσες Ιστορικό Αρχείο 1 & 2 περιλαμβάνουν συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις και διαφημιστικό υλικό από τον ασφαλιστικό κλάδο –από την Ελλάδα και το εξωτερικό– τα οποία χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα.

Η αίθουσα ΜΙΝΕΤΤΑ περιλαμβάνει πληροφορίες από την ίδρυση της εταιρείας έως σήμερα. Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί ανατρέχοντας σε φωτογραφίες, πιστοποιήσεις και βραβεία που έχει λάβει η εταιρεία, αλλά και διαφημιστικό υλικό – παλαιότερο και σύγχρονο.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει ήδη στον σχεδιασμό για την προσθήκη αιθουσών και τον περαιτέρω εμπλουτισμό του υλικού, με στόχο το Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ να προσφέρει στον επισκέπτη μια αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+