Στρατηγική Συνεργασία της Wise Greece με την Αγορά Μοδιάνο

Τον Οκτώβριο, η Αγορά Μοδιάνο γίνεται το ζωντανό ορόσημο της Θεσσαλονίκης, όπως ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον Έλι Μοδιάνο, το 1922 και συνεχίζει σήμερα ο Όμιλος Fais. Εκατό χρόνια μετά, η επαναλειτουργία της Αγοράς Μοδιάνο σηματοδοτεί τη δημιουργία μιας νέας γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη. Προϊόντα από όλο τον κόσμο και μοναδικές γεύσεις θα είναι διαθέσιμα κάτω από μία στέγη, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, που σέβεται την ιστορία του, αλλά βλέπει στο μέλλον.

Η Wise Greece στην Ιστορική Αγορά Μοδιάνο

Η Wise Greece είναι μία από τις 7 μη κερδοσκοπικές παγκοσμίως που βραβεύτηκαν το 2020 από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για το κοινωνικό τους έργο. Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία προωθεί τα προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών και με το κέρδος από την πώλησή τους προσφέρει εκατοντάδες τόνους τροφίμων σε ιδρύματα της χώρας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Τον Οκτώβριο θα εγκαινιαστεί το δεύτερο κατά σειρά κατάστημα «Wise Greece» στην Αγορά Μοδιάνο, ένα παντοπωλείο ελληνικών προϊόντων από 100 μικρούς παραγωγούς της χώρας μας και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού θα προσφέρονται τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε ιδρύματα της Βόρειας Ελλάδας που υποστηρίζουν κυρίως οικογένειες, παιδιά, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Ταυτόχρονα, η Wise Greece θα αποτελέσει τον Στρατηγικό Συνεργάτη Κοινωνικής Ευθύνης της Αγοράς Μοδιάνο, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου. Συγκεκριμένα, η Αγορά Μοδιάνο θα υποστηρίξει δύο σημαντικά προγράμματα της Wise Greece: το πρόγραμμα «Hope Boxes», μέσα από το οποίο υπολογίζεται ότι θα προσφέρονται περισσότεροι από 6 τόνοι τρόφιμα κάθε χρόνο σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, και το πρόγραμμα «Wise Learning», το οποίο θα προσφέρει εντός της Αγοράς Μοδιάνο ένα πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε ενήλικες και παιδιά, γύρω από τη βιωσιμότητα, τη σπατάλη τροφίμων, τη Μεσογειακή Διατροφή, την επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα.

Δηλώσεις για τη Στρατηγική Συνεργασία

H Marketing & Communications Director Hospitality and Gastronomy του Ομίλου Fais Γεωργία Δώδου δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε στην Αγορά Μοδιάνο τη Wise Greece, με την οποία μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για έναν κόσμο διαφορετικό, έναν πλανήτη βιώσιμο, μέσα από πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης και ηθικές επιλογές. Σε αρμονία με τις αρχές του Ομίλου Fais, με το ξεκίνημά της η Αγορά Μοδιάνο βάζει τη σφραγίδα της κοινωνικής ευαισθησίας στη λειτουργία της και στοχεύει να αφήνει κάθε χρόνο όλο και πιο ισχυρό αντίκτυπο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Επιθυμία μας είναι να δουλέψουμε αποφασιστικά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τώρα και στο μέλλον».

Η πρόεδρος της Wise Greece Μελίνα Ταπραντζή δήλωσε: «Η Wise Greece δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σημαντικό εγχείρημα για τη Θεσσαλονίκη, όπου με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την κοινωνική προσφορά χτίστηκε μία σημαντική στρατηγική συνεργασία με την Αγορά Μοδιάνο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που πορευόμαστε με κοινές αξίες και στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου στη Βόρεια Ελλάδα».

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ: 

Wise Greece: Γνωρίζουμε τον Μιλτιάδη από την Apicure

Wise Greece: Γνωρίζουμε τη Φωτεινή από την Idiotropa

Γνωρίζουμε το Γιώργο και την Αλεξάνδρα από την Gareden

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+