Youth Empowered: The HoReCa Edition

Youth Empowered: The HoReCa Edition

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, εμπλουτίζει το περιεχόμενο των δράσεών του με τον νέο κύκλο εκπαιδεύσεων του Youth Empowered: The HoReCa Edition. Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια το πρόγραμμα έρχεται για να ενδυναμώσει με upskilling και reskilling τους νέους που απασχολούνται στον κλάδο του Ηo.Re.Ca και να τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Με στρατηγικό συνεργάτη τη Worklathlon, που ειδικεύεται στην εύρεση προσωπικού για τον τουρισμό και την εστίαση και την υποστήριξη του οργανισμού Found.ation με μοναδική εμπειρία στον χώρο της επιχειρηματικότητας, το Youth Empowered: The HoReCa Edition παρέχει στους συμμετέχοντες προσωπικές, επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες, δικτύωση και καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στον κλάδο του Ho.Re.Ca ή σε κάποιον άλλο κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν 28-30 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά μέσα από την σελίδα της WORKATHLON.

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Covid-19 εποχής, που περιλαμβάνει:

  • Live eLectures & eSeminars με βεβαίωση παρακολούθησης πάνω σε επίκαιρες θεματικές όπως: Sales Skills: The Key to Success, Εισαγωγή στις τεχνικές του e-commerce, Εισαγωγή στο Coding, Social Media, Content management και Digital Marketing (αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής εδώ).
  • 10 υποτροφίες στο Bartending Seminar από την Barphilosophy, για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο και τους bartenders που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους (δείτε το curriculum του σεμιναρίου εδώ).
  • 2 υποτροφίες για Front-End Software Development από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Academy του Foun.dationγια τους νέους που επιθυμούν να στραφούν σε αυτό τον κλάδο (εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής).

Το Youth Empowered και στο κινητό σου μέσα από το νέο app

Παράλληλα, το Youth Empowered, έχοντας εισέλθει σε μια πλήρως digital εποχή, λανσάρει το νέο Youth Empowered App, μία ολοκαίνουρια ψηφιακή ταυτότητα, για να προσφέρει στους νέους καθοδήγηση, δικτύωση και δεξιότητες διαδικτυακά και on the go. Το νέο application του προγράμματος είναι άμεσα προσβάσιμο από το κινητό ή το tablet και διαθέσιμο μέσω Google Play και σύντομα μέσω App Store. Αντίστοιχα ανανεωμένη είναι και η ιστοσελίδα του προγράμματος www.youthempowered.gr, με ανανεωμένο περιεχόμενο, διευρυμένες θεματικές καθώς και νέες λειτουργίες και επιλογές.

Λίγα Λόγια Για το Youth Empowered

Το Youth Empowered, είναι το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.  Ξεκίνησε το 2017 για να βοηθήσει νέους 18-30 ετών να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Για την πραγματοποίηση του προγράμματος δημιουργήθηκε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών αποτελούμενο από μερικούς από τους μεγαλύτερους, πιο υπεύθυνους και πρωτοπόρους εργοδότες της ελληνικής αγοράς. Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια καταφέραμε να ενδυναμώσουμε  περισσότερους από 17.500 νέους ανθρώπους, προσφέροντάς τους τις απαραίτητες δεξιότητες, την καθοδήγηση και τη δικτύωση που χρειάζονταν για να πετύχουν τον στόχο τους. Σκοπός του προγράμματος να συνεχίσει να εξελίσσεται για να αποτελεί εργαλείο ενδυνάμωσης και κινητήριο δύναμη για τους νέους,  ώστε να κάνουν τη δική τους κίνηση για του μέλλον τους!

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφέςCosta-Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα το Facebook της εταιρείας.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+