Εορταστικό Πακέτο Carpe Vinum για τους Λάτρεις της Γαστρονομίας

Λίγο πριν από το κλείσιμο του έτους, και καθώς το πιο πρόσφατο τεύχoς του Carpe Vinum οδεύει προς το τυπογραφείο, σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι που μας το ζητάτε καιρό!

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι από εσάς απολαμβάνατε το περιοδικό μας για τη γαστρονομία μόνο στην ηλεκτρονική μορφή του, ως e-book. Όμως το χαρτί έχει άλλη χάρη, ειδικά όταν πρόκειται για μια προσεγμένη έκδοση που δεν μπορεί να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός foodie!

Δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα στους πιστούς μας αναγνώστες να προμηθευτούν τα 4 τελευταία τεύχη του περιοδικού μας για τη γαστρονομία, με δώρο τα έξοδα αποστολής, στην τιμή των 20 ευρώ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Έτσι, έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με τα τεύχη 6, 7, 8 και –το πιο πρόσφατο– 9 του Carpe Vinum, τα οποία θα λάβετε στη διεύθυνση αποστολής που θα μας υποδείξετε, μέσα στον Ιανουάριο.

Ολοκληρώστε την πληρωμή σας στον παρακάτω σύνδεσμο, βάζοντας το ποσό των 20 ευρώ στο αντίστοιχο πεδίο. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας στην περιγραφή της συναλλαγής, καθώς και το email σας όταν αυτό ζητηθεί:

Εορταστικό Πακέτο: 4 Έντυπα Τεύχη Carpe Vinum (Volumes 6-9)

Θα λάβετε επιβεβαίωση από το Viva Wallet για την ολοκλήρωση της πληρωμής και email τις επόμενες μέρες από την αθηΝΕΑ με την απόδειξή σας.

Carpe Vinum: ένα coffee-table magazine που πρέπει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη κάθε foodie!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+