Αλυσίδα Βίντεο #ΜίλαΜουΓιαΚρασί

Έχουμε μια υποψία εδώ στην αθηΝΕΑ ότι την περίοδο που πέρασε, αν και κλεισμένοι σπίτι, όλο και κάποιο ιδιαίτερο κρασί του ελληνικού ή ξένου αμπελώνα θα δοκιμάσατε και θα απολαύσατε. Θέλετε να μας πείτε γι’ αυτό;

Μέσα από τη νέα πρωτοβουλία #ΜίλαΜουΓιαΚρασί θέλουμε να φτιάξουμε μια αλυσίδα από αρώματα, συναισθήματα και εικόνες. Σας καλούμε λοιπόν να μας γράψετε για το κρασί που σας κέντρισε το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα και να μας στείλετε ένα πολύ σύντομο βίντεο στο οποίο θα μας λέτε τι σας έφερε στο νου μόλις το γευτήκατε.

Ξεκινάω εγώ την αλυσίδα και σας περνάω τη σκυτάλη, με την ελπίδα να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να γνωρίσουμε μαζί συναρπαστικά νέα κρασιά! Οδηγίες για το πώς να συμμετάσχετε στο #ΜίλαΜουΓιαΚρασί του Carpe Vinum θα βρείτε παρακάτω.

 

Ο Δημήτρης Φλαμούρης είναι

Συγγραφέας, Coach Θετικής Ψυχολογίας αλλά και γευσιγνώστης αφού κατέχει το WSPC Level 3.

Μοιράζεται μαζί μας την δίκη του εμπειρία από ένα κρασί που δοκίμασε συνεχίζοντας έτσι την αλυσίδα βίντεο #ΜίλαΜουΓιαΚρασί, τη νέα πρωτοβουλία της αθηΝΕΑς η οποία θα είναι γεμάτη από αρώματα, συναισθήματα και εικόνες!

Απολαύστε τον!

 

“Δοκίμασα το Sauvignon Blanc Νέας Ζηλανδίας “Villa Maria” και αυτόματα μεταφέρθηκα στην προικισμένη οινικά χώρα του νοτίου ημισφαιρίου. Απέραντα λιβάδια που τα γεύεσαι στο ποτήρι, απόκοσμα τοπία, παγετώνες που καταλήγουν σε τροπικά δάση και λίγο από Lord of the Rings. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μα φυσικά, ένα καλό κρασί να συνοδεύσει την εμπειρία!”

 

 

Οδηγίες:

📺 Βίντεο
  • Τοποθετήστε το κινητό σας τηλέφωνο απέναντι σας κάθετα.
  • Ξεκινήστε το πλάνο σας με το ποτήρι πολύ κοντά στην κάμερα, ώστε να φαίνεται σα να το τσουγκρίζετε με τον προηγούμενο.
  • Στη συνέχεια πείτε μας ποιο κρασί πίνετε και τι σας φέρνει στο νου όταν το μυρίζετε και το γεύεστε (ένα άρωμα, ένα συναίσθημα ή μια εικόνα).
  • Τέλος, πλησιάστε ξανά το ποτήρι σας στην κάμερα, σα να θέλετε να το τσουγκρίσετε με τον επόμενο της παρέας!

📸 Φωτογραφία & ✍🏻 Κείμενο

  • Θα χρειαστούμε μια φωτογραφία σας, το όνομα και την ιδιότητά σας (το δεύτερο προαιρετικά), μαζί με μια παράγραφο στην οποία θα μας γράψετε το κρασί που πίνετε, τον παραγωγό και τη χρονιά του, καθώς και το σχόλιό σας γι’ αυτό.

📬 Αποστολή

  • Στείλτε μας το βίντεο, τη φωτογραφία και το κειμενάκι στο maria@a8inea.com κι εμείς θα κάνουμε story στο Ιnstagram της @a8inea και του @chicwine.gr.
  • Στη συνέχεια θα ενσωματώσουμε το βίντεο σ’ ένα μεγαλύτερο, το οποίο θα περιέχει πολλούς από τους συμμετέχοντες και θα παίξει στο portal της αθηΝΕΑς.
  • Τέλος, η φωτογραφία σας και το κείμενο σας θα δημοσιευθούν στο αφιέρωμα “Μίλα Μου Για Κρασί” του επόμενου, καλοκαιρινού μας e-book Carpe Vinum!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
CARPE VINUM
CARPE VINUM

Η Μαρία είναι Δικηγόρος Αθηνών αλλά και γκαλερίστα. Μεγαλωμένη σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον και ζώντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το κρασί και τη γαστρονομία, την οποία ακολουθεί πάντα και παντού! Δεν κρύβει ποτέ την παράφορη αγάπη της για την Αθήνα και μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά από τον χώρο της γαστρονομίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+