Εγκαινιάστηκε το Νέο Βιβλιοπωλείο της Κάπα Εκδοτικής

Νέο Βιβλιοπωλείο

Ο εκδοτικός οίκος Κάπα Εκδοτική άνοιξε και επίσημα το δικό του «σπίτι» στο κέντρο της Αθήνας.

Τα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου της Κάπα Εκδοτικής πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, με πλήθος προσωπικοτήτων του θεάτρου, των γραμμάτων, των τεχνών αλλά και της πολιτικής να δίνουν το «παρών».

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το ξεκίνημά του, ο εκδοτικός οίκος, που ειδικεύεται στις εκδόσεις θεατρικών κειμένων, γιόρτασε το άνοιγμα του νέου της χώρου στη Σόλωνος 103, στην «καρδιά» της πόλης.

Νέο Βιβλιοπωλείο

Ιωάννης Κ. Τσίγκας, Ιωάννης Φιλιππάκης | Πάνος Δημάκης, Θεόδωρος Κουλεδάκης, Ευτυχία Αλεξανδροπούλου, Φωτεινή Τομαή-Κωνσταντοπούλου

Το νέο βιβλιοπωλείο της Κάπα Εκδοτικής φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν άρτιες αλλά και προσιτές εκδόσεις για το θέατρο και τις παραστατικές τέχνες, την ποίηση και τη λογοτεχνία, φιλοξενώντας πάνω από 400 τίτλους σε έναν καλαίσθητο χώρο 120 τετραγωνικών μέτρων.

Τα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου της Κάπα Εκδοτικής ήταν όντως μια μεγάλη γιορτή! Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, εκατοντάδες φίλοι του θεάτρου και του βιβλίου πέρασαν από τον αριθμό 103 της οδού Σόλωνος για να ευχηθούν στον εκδότη Θεόδωρο Κουλεδάκη και τους συνεργάτες του «καλή επιτυχία» στο νέο εγχείρημα, αλλά και για να φυλλομετρήσουν από κοντά όλους τους τίτλους του εκδοτικού οίκου που για πρώτη φορά εκτίθενται και διατίθενται σε έναν ενιαίο χώρο.

Νέο Βιβλιοπωλείο

Γεράσιμος Γεννατάς, Θεόδωρος Κουλεδάκης, Φαίη Ξυλά, Γιάννης Λασπιάς | Γιάννα Παντελοπούλου, Κωνσταντίνος Τσίγκας, Γεωργία Γιαννακούλια, Γρηγόρης Δημητριάδης, Μιχάλης Κατρίνης

Στα 10 χρόνια εκδοτικής «ζωής» της, η Κάπα Εκδοτική έχει επεκτείνει την παραγωγή της, εκτός από το θέατρο, στην ποίηση, τη λογοτεχνία, τα δοκίμια και τις μελέτες. Τα βιβλία της έχουν καθιερώσει ένα ισχυρό εκδοτικό στίγμα, το οποίο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και επιδραστικό, με τα εξώφυλλά της να έχουν διακριθεί τόσο πανελλήνια (Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας ΕΒΓΕ) όσο και πανευρωπαϊκά (European Design Awards).

Νέο Βιβλιοπωλείο
Το εκδοτικό «ταξίδι» της Κάπα Εκδοτικής συνεχίζεται με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου να αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό «σταθμό». Στα εγκαίνια του νέου χώρου, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο διευθύνων σύμβουλος του Υπερταμείου Γρηγόρης Δημητριάδης, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γεώργιος Κοντογιώργης, οι πρέσβεις ε.τ. Δημήτριος Καραϊτίδης και Φωτεινή Τομαή-Κωνσταντοπούλου, ο αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Αλευρομάγειρος, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μιχάλης Αγγελόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος και Βασίλης Χατζηιακώβου, ο εκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης, καθώς και πλήθος ποιητών, συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, εικαστικών, ηθοποιών, κριτικών και δημοσιογράφων.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Κάπα Εκδοτική: Ποίηση και Θέατρο

Ρωτήσαμε ποιο Είναι το Αγαπημένο τους Παιδικό Βιβλίο

Οι Έφηβες Γίνονται «Μικρές Επικίνδυνες»…

 

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+