Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2021

Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2021

Ελάτε μαζί μας το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου σε περισσότερα από 50 αγροκτήματα και επιχειρήσεις αγροτουρισμού στην Ελλάδα, τα οποία ανοίγουν τις πύλες τους και προσκαλούν τους επισκέπτες να μοιραστούν τοπικές ιστορίες, να ξεναγηθούν στους χώρους του κάθε αγροκτήματος, να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και να αγοράσουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

Επανασύνδεση με τη γη, τα τρόφιμα και τους αγρότες μας

Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2021Αναζητούμε τρόπους για να συνδέσουμε τον αστικό πληθυσμό με τους αγρότες στην περιφέρεια.

Η σελίδα εκδηλώσεων ενημερώνεται τακτικά για να παρουσιάζει διαφορετικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να φέρουν τους ανθρώπους στα ανοιχτά αγροκτήματα – ακόμη και με ψηφιακά εργαλεία.

Open Farm Days 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2021To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου open farm, σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

  • Δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να κατανοήσουν από πού προέρχεται η τροφή τους.
  • Είναι ένα πέρασμα στα παρασκήνια για να γνωρίσουμε τον ζωτικό ρόλο που έχουν οι αγρότες στη φροντίδα της υπαίθρου και την βιωσιμότητα τους αγροοικοσυστήματος.
  • Βιώνουμε, τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και δοκιμάζουμε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας

Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2021Όλες οι εκδηλώσεις του Open Farm Days 2021 είναι διαθέσιμες online στο openfarmdays.gr.

Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τους περιορισμούς που καθορίζονται από τα αγροκτήματα. Αποφεύγουμε το συνωστισμό, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους ή όπου υπάρχει συνωστισμός, πλένουμε χέρια!

Παρακολουθήστε τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία που παρέχονται στο eody.gov.gr.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας

Χρησιμοποιήστε τα hashtags #OpenFarmDays2021 & #OpenFarmDays και προσθέστε ετικέτες σε όλες τις φωτογραφίες σας.

Ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε τις εμπειρίες σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Δείτε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Inagros: Ολοκληρωμένη Πρόταση στη Διαχείριση Καλλιεργειών

Project Attalos: Η Καινοτομία στη Φυτοπροστασία

Όταν η Ενέργεια Συναντάει την Ευφυή Γεωργία

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+