Omilia: Απελευθερώνοντας τη Δύναμη του Conversational AI σε Συνεργασία με την Amazon Web Services 

Omilia

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, η Omilia βρίσκεται στο επίκεντρο της καινοτομίας, με στόχο να κάνει την τεχνητή νοημοσύνη προσιτή σε όλους και όλες και να προσφέρει νέες εμπειρίες σε ιδιώτες και εταιρείες που θα την αξιοποιούν καθημερινά. 

Η Omilia ιδρύθηκε το 2002 με μια αποστολή: να επιταχύνει την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στο επιχειρηματικό περιβάλλον και να φέρει τα οφέλη της σε όλο τον κόσμο. 

Η Εμπειρία του Πελάτη στο Επίκεντρο

Για την Omilia, η εμπειρία του πελάτη αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της λειτουργίας της. Για αυτό και στόχος της είναι να δημιουργεί συνεχώς ξεχωριστές εμπειρίες για τους πελάτες της, με υπηρεσίες που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής, όπως οι κορυφαίες λύσεις Conversational AI Customer Automation.  

Λύσεις που ήδη αξιοποιούν εταιρείες από πολλούς κλάδους, όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, με σκοπό αφενός να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και αφετέρου, να προσφέρουν και εκείνες με τη σειρά τους την καλύτερη και πλέον προηγμένη εξυπηρέτηση στους δικούς τους πελάτες. 

Αξιοποιώντας τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης

Αλλά τι είναι αυτό που κάνει την Omilia τόσο επιτυχημένη; Φυσικά οι τεχνολογίες αιχμής, όπως το Machine Learning και η τεχνητή νοημοσύνη, που η εταιρεία αξιοποιεί για τη δημιουργία λύσεων επικοινωνίας ανθρώπου-μηχανής, με τον πλέον φυσικό τρόπο. Μεγάλες εταιρείες όπως οι Discover, AON, Vodafone και Pizza Hut, χρησιμοποιούν ήδη τις εν λόγω τεχνολογίες και απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη. 

Το Omilia Cloud Platform® είναι μια από τις βασικότερες και πλέον καινοτόμες υπηρεσίες της Omilia. Πρόκειται για μια Conversational AI πλατφόρμα, ιδιαίτερα φιλική στους χρήστες, η οποία ενσωματώνει εξειδικευμένα μοντέλα λειτουργίας –προσαρμοσμένα στην εκάστοτε αγορά δραστηριότητας του πελάτη– και προσαρμόζεται χωρίς πρόβλημα σε όλες τις ευρέως χρησιμοποιούμενες Contact Center as a Service (CCaaS) δομές. Οι in-house σχεδιασμένες AI τεχνολογίες της Omilia, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων λύσεις αναγνώρισης φωνής και δημιουργίας λόγου, κατανόηση φυσικής γλώσσας (NLU) και Voice Biometrics, αποτελούν σημείο αναφοράς για την αγορά, με εντυπωσιακές επιδόσεις όπως 96% σημασιολογική ακρίβεια και 90% δείκτη επιτυχούς ολοκλήρωσης αιτημάτων που γίνονται από τους αποδέκτες των υπηρεσιών. 

Τα μοντέλα φωνητικής εξυπηρέτησης και εξυπηρέτησης μέσω chat της Omila είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε μέσω αυτών να μειώνεται σημαντικά η ανάγκη τηλεφωνικής επικοινωνίας, και ως αποτέλεσμα να απλοποιείται κατά πολύ η διαδικασία εξυπηρέτησης, τόσο για τους πελάτες όσο και για τις εταιρείες. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία Voice Biometrics που ενσωματώνει η Omilia στις λύσεις που προσφέρει όχι μόνο παρέχει προστασία απέναντι σε πιθανές απάτες, αλλά παράλληλα μπορεί να πιστοποιήσει τη γνησιότητα των κλήσεων σε μόλις 0,5 δευτερόλεπτα! Παράλληλα, το εξελιγμένο εργαλείο Analytics της Omilia προσφέρει άμεσα αξιοποιήσιμες πληροφορίες και στοιχεία για τις συνομιλίες, επιτρέποντας στους πελάτες να ρυθμίζουν ανάλογα τα συστήματά τους για βέλτιστη απόδοση. 

Στρατηγικό «Game Changer» η Συνεργασία με την AWS

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένα από τα σημαντικότερα assets της Omilia είναι ο μεγάλος πλούτος δεδομένων που έχει συλλέξει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις συνεργασίες της με πελάτες και συνεργάτες. Ωστόσο, η διαχείριση και η επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων με απώτερο στόχο την σωστή «εκπαίδευση» των μοντέλων με τη χρήση machine learning τεχνολογίας δεν είναι εύκολο πράγμα. Και εδώ είναι που η AWS μπαίνει στο παιχνίδι. Με τη χρήση των υπηρεσιών της AWS, η διαδικασία του machine learning διαρκεί πλέον ελάχιστες ώρες αντί για μήνες! Και αυτή η ταχύτητα είναι που ανοίγει νέους ορίζοντες και δημιουργεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, βελτιώνοντας παράλληλα τη λειτουργική αποδοτικότητα. 

Αξιοποιώντας την τεχνολογία της AWS, η Omilia έχει εξορθολογίσει τις ροές εργασίας, έχει μειώσει τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές διαδικασίες και έχει μειώσει το λειτουργικό της κόστος, ενώ πλέον οι άνθρωποι της μπορούν απρόσκοπτα να εστιάσουν την προσοχή τους στη βασική αποστολή της εταιρείας: την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. 

Οι λύσεις που αξιοποιεί σήμερα η Omilia περιλαμβάνουν τις: Amazon EC2, Amazon VPC, Amazon CloudWatch, Amazon S3, Amazon RDS, Amazon SQS, AWS Lambda και Amazon SNS.  

Δύο Εταιρείες με Κοινό Όραμα

Η συνεργασία της Omilia με τη AWS δεν είναι απλώς μια στρατηγική απόφαση. Βασίζεται σε ένα κοινό όραμα που έχουν οι δύο εταιρείες. Αμφότερες επιδιώκουν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη και να δημιουργούν αξία μέσω της τεχνολογίας επόμενης γενιάς. Η Omilia διευρύνει τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης και η AWS είναι ο αξιόπιστος σύμμαχός της σε αυτή τη διαδρομή. 

Η ιστορία της Omilia είναι μια ιστορία καινοτομίας και δέσμευσης για τη βελτίωση των εμπειριών των πελατών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Με την AWS ως έμπιστο συνεργάτη σε αυτό το ταξίδι καινοτομίας, η Omilia είναι σε θέση να φέρει την επανάσταση στον κλάδο των τηλεφωνικών κέντρων ανοίγοντας τον δρόμο για ένα μέλλον με την τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο. 

Σε Συνεργασία με την πιο Πλήρη και Ευρέως Χρησιμοποιούμενη Πλατφόρμα Υπολογιστικού Νέφους (Cloud) στον Κόσμο

Shopflix.grΕδώ και 15 χρόνια, η Amazon Web Services είναι η πιο πλήρης και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους (cloud) στον κόσμο. H AWS επεκτείνει διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της ώστε να υποστηρίζει ψηφιακά κάθε εργασία που γίνεται στο cloud, προσφέροντας σήμερα πάνω από 200 ολοκληρωμένες υπηρεσίες υπολογιστικής ισχύος, αποθήκευσης, βάσεων δεδομένων, δικτύωσης, ανάλυσης δεδομένων (analytics), μηχανικής μάθησης (ML) και τεχνητής νοημοσύνης (AI), Internet of Things, mobile, ασφάλειας πληροφοριών, υβριδικών λύσεων, εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (VR, AR), Μέσων, καθώς και ανάπτυξης εφαρμογών και διαχείρισης, από 84 Ζώνες Διαθεσιμότητας (Availability Zones) σε 26 γεωγραφικές περιοχές, με περαιτέρω σχεδιασμό για 24 επιπλέον Ζώνες Διαθεσιμότητας και 8 ακόμη Περιοχές (AWS Regions) σε Αυστραλία, Καναδά, Ινδία, Ισραήλ, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκατομμύρια πελάτες, συμπεριλαμβανόμενων ταχεία αναπτυσσόμενων startups, μεγάλων επιχειρήσεων και σημαντικών δημόσιων οργανισμών, εμπιστεύονται την AWS για να στηρίξουν τις υποδομές τους, να γίνουν πιο ευέλικτες και να μειώσουν τις δαπάνες τους.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Πράσινες Επενδύσεις ή Επενδύοντας στο Μέλλον μας

#BraveNewNetworks: Το Μέλλον της Ενέργειας είναι Πράσινο

Η Dataphoria Στοχεύει Ψηλότερα για τη Βιωσιμότητα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+