Βιομηχανικός Όμιλος Gizelis: Open House Παρουσίαση Συστημάτων

Οι νέες τάσεις στην τεχνολογία παραγωγής θα παρουσιαστούν στο Open House του ομίλου Gizelis στο Σχηματάρι Βοιωτίας το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του φετινού Open House θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα εποχή που φέρνουν στην ελληνική βιομηχανία και παραγωγή οι τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει στα μηχανήματα επεξεργασίας λαμαρίνας και στα ρομποτικά συστήματα ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis.

Η συνάντηση των ανθρώπων της ελληνικής βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα ενημέρωσης στην πράξη όλων των τελευταίων τεχνολογικών εφαρμογών, τάσεων και εξελίξεων που αφορούν την επόμενη γενιά μηχανημάτων υψηλής αποδοτικότητας, στον παραγωγικό μετασχηματισμό και στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στις επιταγές της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0).

Ενδεικτικά, στο Open House 2022 θα παρουσιαστούν μηχανήματα και τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσει ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis, όπως οι CNC Στραντζόπρεσσες & Ψαλίδια, CNC Διατρητικές Μηχανές Punching, CNC Fiber Laser Κοπής, CNC Routers, Λογισμικά για Κοπή & Διαμόρφωση, Ρομποτική Συγκόλληση, Ρομπότ και Στραντζόπρεσσα, Ρομπότ Παλετοποίησης & Συσκευασίας, 3D Additive & 3D Machining, Industry 4.0 Software Platform.

Ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους, υψηλής τεχνολογίας βιομηχανικούς ομίλους της χώρας μας, που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα και εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις παραγωγικές ανάγκες και αναπτυξιακές απαιτήσεις των πελατών του στην ελληνική και διεθνή αγορά. Ο όμιλος αποτελείται από την Gizelis SA, εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας, η οποία μετράει περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, όπου εξάγει πλέον άνω του 80% της παραγωγής της.

Η Gizelis Robotics είναι η νεότερη εταιρεία του Ομίλου, τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας σήμερα στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Η Gizelis Robotics παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού και ευρύ φάσμα εφαρμογών στην εποχή του Industry 4.0.

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, πρόεδρος του ομίλου Gizelis, επισημαίνει: «Ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis επενδύει στο παρόν και μέλλον της βιομηχανίας, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας σύγχρονα μηχανήματα, αυτοματισμούς και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Με εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτουμε βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και πολύτιμη τεχνογνωσία. Με το φετινό Open House απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όσους σκοπεύουν να χτίσουν το δικό τους παραγωγικό μέλλον με αιχμή τις Made in Greece τεχνολογίες μας».

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Wise Greece: Γνωρίζουμε τη Μαρία από το The Soaphouse

Οι Τρεις Διαστάσεις του Χρήματος

Airocide: Καθαρός Αέρας με Τεχνολογία της ΝASA

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+