Ραντεβού στο GB Corner για τις Πασχαλινές Μας Αγορές

Βρισκόμαστε πλέον τόσο κοντά στο Πάσχα που μετράμε αντίστροφα τις μέρες, τσεκάροντας ανελλιπώς την πρόγνωση του καιρού, με την ελπίδα να είναι το εορταστικό αυτό διάλειμμα ηλιόλουστο. Μπαίνουμε σε διάθεση αγορών -για τα βαφτιστήρια μας ή και άλλα αγαπημένα πρόσωπα- και όσοι ετοιμαζόμαστε να μείνουμε εντός των πυλών, κανονίζουμε το αθηναϊκό, εορταστικό πρόγραμμά μας – πού θα πάμε και ποιους θα δούμε;

Για μια ακόμη χρονιά, τις πασχαλινές ανάγκες μας τις καλύπτει από όλες τις απόψεις μια επίσκεψη στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και την όμορφη γωνιά του GB Corner Gifts & Flavors. Ο βραβευμένος με τον τίτλο του Meilleur Ouvrier de France, Γάλλος master pâtissier Arnaud Larher, είχε και φέτος την επίβλεψη για τα παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα, τα σοκολατένια αυγά, το τσουρέκι και τα κουλουράκια του GB Corner Gifts & Flavors. Στο χώρο του καταστήματος θα βρείτε ακόμα πανέμορφες, προσεγμένες λαμπάδες, αλλά και ξεχωριστά δώρα που θα κάνουν τη διαφορά.

GB Easter Eggs

(1)
Σοκολατένια Aυγά

Φέτος τα σοκολατένια αυγά του Arnaud Larher ξεχωρίζουν από μακριά, χάρη στις πολυεδρικές επιφάνειες που δίνουν μια άλλη διάσταση στο κλασικό πασχαλινό αυγό. Από πλευράς αισθητικής, ο λιτός γεωμετρικός τους χαρακτήρας θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ η γεύση της σοκολάτας αποτελεί εγγύηση – μη ξεχνάμε ότι ο Arnaud Larher είναι εκτός των άλλων και βραβευμένος chocolatier. Στο GB Corner θα βρείτε φυσικά και σοκολατένια αυγουλάκια σε μια ποικιλία γεύσεων, στη χαρακτηριστική πασχαλινή συσκευασία.

GB Tsoureki

(2)
Παραδοσιακά Γλυκά

Μιλώντας πέρσι στην αθηΝΕΑ για τις γεύσεις και τις μυρωδιές της παιδικής του ηλικίας, ο Arnaud Larher μας είχε ταξιδέψει νοερά στο σπίτι όπου μεγάλωσε στη Βρετάνη. “Κυρίαρχες μυρωδιές ήταν το βούτυρο, η καραμέλα, τα φρούτα, ιδιαίτερα τα μήλα και τα αχλάδια.” Τα αρώματα ξυπνούν σε όλους μας αναμνήσεις, η δε μυρωδιές από το παραδοσιακό τσουρέκι-πλεξούδα με το φιλέ αμυγδάλου και τα πασχαλινά κουλουράκια που θα βρείτε στο GB Corner θα σας βάλουν σίγουρα σε ρυθμούς πασχαλινούς.

GB Lampades

(3)
Ιδιαίτερες Λαμπάδες

Οι λαμπάδες που θα βρείτε στο GB Corner Gifts & Flavors συνοδεύονται από καλαίσθητα διακοσμητικά στοιχεία, όπως ένα καλότυχο “μάτι”, ξύλινες χάντρες ή τον teddy bear θυρωρό του ξενοδοχείου. Ιδανικές προτάσεις για “μικρά” βαφτιστήρια που πλέον όμως δεν είναι και τόσο μικρά, αλλά και για όλους εμάς τους “μεγάλους” που θέλουμε να κρατάμε μια όμορφη λαμπάδα το Μεγάλο Σάββατο.

GB Gifts

(4)
Πασχαλινά Δώρα

Στο GB Corner Gifts & Flavors θα βρείτε επίσης σπάνια αποστάγματα, αλλά και είδη σπιτιού, ένδυσης, και αξεσουάρ για το κρασί, όπως και ιδιαίτερα έργα τέχνης που μπορείτε να δωρίσετε. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ποικιλία των επιλογών με μια επίσκεψη στο ομώνυμο e-shop, εδώ.

(5)
Εορταστικές Εκδηλώσεις

Αν παραμείνετε στην Αθήνα, μπορείτε να κλείσετε ένα εορταστικό τραπέζι σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της πόλης.

Το βράδυ της Ανάστασης, απολαύστε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το πασχαλινό μενού του Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George Αστέριου Κουστούδη, στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall.

Τιμή κατ’ άτομο:
€ 80 στο GB Roof Garden Restaurant
€ 75 στο Tudor Hall Restaurant

Την Κυριακή του Πάσχα, με θέα την Αθήνα, το μαγευτικό GB Roof Garden θα μεταμορφωθεί σε μία παραδοσιακή αυλή και η γιορτή που ετοιμάζει το προσωπικό του Μεγάλη Βρεταννία θα ξεκινήσει με ούζο και μεζεδάκια, ενώ τα απαραίτητα κρεατικά θα ετοιμάζονται. Ο πασχαλινός μπουφές θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά κρύα και ζεστά πιάτα για κάθε γούστο.

Τιμή κατ’ άτομο: € 85

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3330766

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+