Ανάλαβε Δράση με το YouthSpeak Forum 2022!

Youth Speak Forum

Το YouthSpeak Forum επιστρέφει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ανανεωμένο και για πρώτη φορά υβριδικά. Είναι μια εκδήλωση από νέους για νέους και, συγκεκριμένα, ένα forum όπου η έμπνευση και η συνεργασία μετατρέπονται σε πράξη. Πρόλαβε τη θέση σου!

Η εκδήλωση φέρνει σε επαφή νέους με ηγέτες του επιχειρηματικού και πνευματικού κόσμου χτίζοντας ένα περιβάλλον με διαφορετικές απόψεις και πυροδοτώντας συζητήσεις γύρω από παγκόσμια και τοπικά ζητήματα. Αποτελεί έναν ελκυστικό και προσιτό τρόπο να ενώσει τους νέους με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η AIESEC Ελλάδος, μαζί με τη βοήθεια των συνεργατών της, καταφέρνει να προσαρμόσει και το φετινό YouthSpeak Forum στη σημερινή πραγματικότητα και να προσφέρει ένα event πλούσιο σε ερεθίσματα και, φυσικά, γνώση. Στην εποχή που η πανδημία, η ανεργία και η πνευματική και σωματική υγεία έχουν ως επίκεντρο τους νέους, οι αποστάσεις για άλλη μια φορά εκμηδενίζονται και οι νέοι της Ελλάδας καλούνται να χτίσουν στις 19 Μαρτίου τη γέφυρα μεταξύ ιδεών και δράσεων.

Φέτος, για πρώτη φορά το YouthSpeak Forum 22 – BRIDGE θα διεξαχθεί υβριδικά, στις 19 Μαρτίου, στο Μουσείο Μπενάκη για τους παρευρισκόμενους διά ζώσης και μέσω της πλατφόρμας Zoom για τους διαδικτυακούς. Το 2021, μια χρονιά καθοριστική για το μέλλον της ανθρωπότητας, δώσαμε το έναυσμα στους νέους να κάνουν MODE ON σε νέες ιδέες.

Το 2022;

To 2022, το YouthSpeak Forum BRIDGE έρχεται να χτίσει τη γέφυρα μεταξύ ιδεών και δράσεων, δίνοντας για πρώτη φορά τη σκυτάλη στους παρευρισκόμενους να συνεργαστούν με άλλα άτομα και να δημιουργήσουν τα δικά τους καινοτόμα projects.

Μαζί χτίζουμε τη γέφυρα που συνδέει τους νέους με τον κόσμο των ευκαιριών, βασιζόμενοι στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Οι στόχοι του YSF BRIDGE είναι πιο σημαντικοί από ποτέ: Στόχος 5: Ισότητα των Φύλων, Στόχος 10: Λιγότερες Ανισότητες, Στόχος 8: Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη, Στόχος 13: Κλιματική Αλλαγή.

Αυτή τη χρονιά και για πρώτη φορά, η AIESEC, μέσω του YouthSpeak Forum, καλεί τους νέους να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα εθελοντισμού, βασισμένο στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Νέοι και νέες θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους impact project πριν από το forum, με την καθοδήγηση της AIESEC. Τα προκρινόμενα projects θα παρουσιαστούν την ημέρα του forum στο Action Space, όπου μαζί με το κοινό θα αποφασιστούν τα νικητήρια. H δέσμευση της AIESEC Ελλάδος είναι να υλοποιηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ  και διασφάλισε τη θέση σου στο YouthSpeak Forum 2022: BRIDGE!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός ανεξάρτητος οργανισμός που διοικείται από νέους για νέους. Εκτείνεται σε 128 χώρες και επικράτειες, αποτελείται από +70.000 ενεργά μέλη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+