«Άλλαξέ τα Όλα» | Ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που Θέλει να αλλάξει τον Κόσμο

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, σε συνεργασία με το Friedrich Naumann Foundation for Freedom (FNF) Ελλάδας και Κύπρου, διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άλλαξέ τα Όλα», τα Σαββατοκύριακα 21-22 Οκτωβρίου και 4-5 και 11-12 Νοεμβρίου στο Impact Hub Athens.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους με προσωπικές, επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτικές φιλοδοξίες, που κυνηγούν τα όνειρά τους και θέλουν να πετύχουν όχι μόνο μέσα από τη σταδιοδρομία τους αλλά και την κοινωνική τους δράση, για να συνδιαμορφώσουν μια Ελλάδα-πρότυπο ευρωπαϊκού κράτους.

Τα εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα περιλαμβάνουν σειρά από ομιλίες, παρουσιάσεις, δραστηριότητες, εργαστήρια και θεματικούς περιπάτους, που θα εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με γνώσεις, δεξιότητες και το δίκτυο που χρειάζονται για να κάνουν τη διαφορά γύρω τους σε μια κοινωνία που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς.

Το Πρόγραμμα «Άλλαξε τα Όλα» Στοχεύει:

Να εμπλουτίσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε επίκαιρα θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τα δικαιώματα, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελιχθούν στις σπουδές και στην καριέρα τους, ανακαλύπτοντας μυστικά επαγγελματικής εξέλιξης σε πεδία όπως η δημόσια πολιτική, η δημόσια σφαίρα, οι δεξαμενές σκέψης, η επικοινωνία και πολλά ακόμη, αλλά και να σχεδιάσουν το δικό τους μονοπάτι εξέλιξης που θα ταιριάξει στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τους στόχους τους.

Να στηρίξει τη διαμόρφωση των απόψεων των νέων, δίνοντας συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο περιεχόμενο σε αυτές, με την ενεργή συμμετοχή τους σε συναρπαστικές συζητήσεις για τα κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας, και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

Να καλλιεργήσει μια κοινότητα νέων που θέλουν να κινήσουν θετικές αλλαγές στην κοινωνία γύρω τους και μοιράζονται το όραμα για μια ευημερούσα και ανοιχτή κοινωνία.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετέχουν ως ομιλητές και trainers αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες της επικοινωνίας και επικεφαλής των πιο επιδραστικών οργανισμών και δεξαμενών σκέψης της χώρας που μοιράζονται το όραμα του «Άλλαξέ τα Όλα». Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ, με δυνατότητα χορήγησης υποτροφίας. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 15:00.

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

Λίγα Λόγια για το Ίδρυμα Friedrich Naumann

Το Ίδρυμα Friedrich Naumann για την Ελευθερία – Ελλάδας και Κύπρου (Friedrich Naumann Foundation for Freedom -FNF) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2012 και εδρεύει στην Αθήνα. Στόχος του ιδρύματος είναι να προωθήσει την ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την πλουραλιστική δημοκρατία, την οικονομία της αγοράς και το κράτος δικαίου σε Ελλάδα και Κύπρο, υποστηρίζοντας εκδηλώσεις, εκδόσεις, εκπαιδευτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες, μέσω συνεργασιών με τοπικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Πράσινες Επενδύσεις ή Επενδύοντας στο Μέλλον μας

Global Live Med 2023: Ένα Ολοήμερο Φεστιβάλ για τη Μεσόγειο

Η Dataphoria Στοχεύει Ψηλότερα για τη Βιωσιμότητα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+