Το Νέο Site του Πύργου Πειραιά από την Design Ambassador

Η Dimand ανέθεσε το site του Πύργου Πειραιά στην Design Ambassador. Το έργο βρίσκεται στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας και εγκαινιάστηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, του μεγαλύτερου λιμανιού επιβατών στην Ευρώπη, ο Πύργος του Πειραιά χτίστηκε το 1972 με τη φιλοδοξία αρχικά να γίνει ορόσημο σε μια περιοχή που εκείνη την εποχή άλλαζε ραγδαία και να εξελιχθεί σε διεθνή κόμβο για τη ναυτιλία και τις μεταφορές. Ωστόσο, μετά το 1982, το έργο εγκαταλείφθηκε και ο Πύργος παρέμεινε άδειος για τα επόμενα 50 χρόνια.

Πύργου Πειραιά

Το 2020, η κτηματομεσιτική Dimand, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την Prodea Investments, ανέλαβαν την 99χρονη παραχώρηση του Πύργου Πειραιά από τον Δήμο Πειραιά, με όραμα να επαναφέρουν το κτίριο στο ορόσημο που πάντα προοριζόταν να είναι.

Η Κοινοπραξία ανέθεσε στον Βασίλη Μπαρτζώκα και στην Design Ambassador την επιμέλεια και υλοποίηση του website και των εφαρμογών προώθησης του project, η οποία με τη σειρά της επέλεξε και συνεργάστηκε με τον Νίκο Γεωργόπουλο της Marlon Tate για τη δημιουργική διεύθυνση και το design.

Πύργου Πειραιά

Η Design Ambassador με τους συνεργάτες της ανέλαβε τον σχεδιασμό, τη σκηνοθεσία και την ανάπτυξη της  επίσημης ιστοσελίδας του Πύργου του Πειραιά, καταφέρνοντας να τραβήξει την προσοχή επενδυτών, πολιτικών αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Επιπλέον, έκανε το copywriting για όλα τα κείμενα και δημιούργησε το περιεχόμενο για ολόκληρο το responsive και σύγχρονο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων χαρτών και διαδραστικών infographics, σχεδιασμένων να αντικατοπτρίζουν την οπτική γλώσσα που δημιούργησε για το κτίριο-ορόσημο.

Η Design Ambassador έχει επιμεληθεί και υλοποιήσει και την ιστοσελίδα της DIMAND με τη δημιουργική διεύθυνση της Marlon Tate.

Δείτε την ιστοσελίδα στη σύνδεση www.piraeustower.gr.

Πύργου Πειραιά

Images of website Piraeus Tower

Η Design Ambassador είναι η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, events & consulting για το δομημένο περιβάλλον. Έχει επιμεληθεί την εικόνα, το Brand Identity, τα sites και τη στρατηγική επικοινωνίας για κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία και εταιρείες real estate της χώρας, δημιουργεί περιεχόμενο για το δομημένο περιβάλλον και συνεργάζεται με κορυφαία μέσα για τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων, όπως LIFO ADM, ARCHISEARCH THE PAPER EDITION, Μονογραφίες Αρχιτεκτόνων κ.ά., ενώ διοργανώνει σημαντικά συνέδρια και events τα οποία γίνονται sold out.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο της.

* Render by PILA.STUDIO

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+