PeopleCert: Ένας από τους Ελκυστικότερους Εργοδότες στην Ελλάδα 

PeopleCert

Σε έναν από τους ελκυστικότερους εργοδότες αναδεικνύεται η PeopleCert, καθώς προσφέρει ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας, με πολλαπλές ευκαιρίες για εξέλιξη και καριέρα, με ισόρροπη εκπροσώπηση των δύο φύλων στις ηγετικές θέσεις, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και γενναιόδωρες πολιτικές που αντικατοπτρίζουν μια εταιρεία που επιδιώκει την ευημερία των 920 εργαζομένων της.

Φέτος, κατά την ετήσια κοπή της πίτας, μεταξύ των πλούσιων δώρων η κλήρωση ενός αυτοκινήτου Citroen C3 YOU εξέπληξε ευχάριστα. Η εταιρεία δείχνει ότι εκτιμά και ανταμείβει τους εργαζομένους της με μοναδικό τρόπο.

Τι κάνει την PeopleCert εργοδότη επιλογής; Σε εσωτερική έρευνα που έγινε από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, οι εργαζόμενοι στη συντριπτική τους πλειονότητα νιώθουν υπερήφανοι και εκφράζουν τη χαρά τους για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, καθιστώντας τους ίδιους αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιτυχίας. Αλλά αυτό που καθιστά την PeopleCert ξεχωριστή, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι εργαζόμενοι, είναι η πραγματική φροντίδα για τους εργαζόμενους. 

Οι ευκαιρίες για εξέλιξη και καριέρα είναι απόλυτα προσβάσιμες για όλους, ενώ η στήριξη από τη διοίκηση στις ανάγκες των ανθρώπων της καταδεικνύει μια πραγματική οικογενειακή κουλτούρα.

Το γεγονός ότι η PeopleCert αναδείχθηκε το πρώτο ελληνικό «unicorn» αντανακλά την αίσθηση πρωταθλητισμού που υπάρχει ανάμεσα στους εργαζομένους της.

Παρουσιάζοντας τους στόχους  για το  2024, ο Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής και CEO της PeopleCert, ανέφερε ότι η εταιρεία έχει διατηρήσει τα τελευταία 10 χρόνια έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης που κινείται στο 34%. Αναγνωρίζοντας τη δυναμική αυτή, προέτρεψε όλους «να κρατήσουμε την ίδια συνταγή της επιτυχίας», λέγοντας με έμφαση: «Η PeopleCert έχει εξελιχθεί από έναν οργανισμό που διενεργεί εξετάσεις σε έναν οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας που παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό μέσω της τεχνολογίας e-learning. Για το έτος 2024, θέτουμε ως στόχο τη βελτίωση όλων των δεικτών της εταιρείας και την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης».

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας για την επίτευξη των στόχων, ο κ. Νικολαΐδης είπε: «Έτσι θα επιτύχουμε και το 2024. Όλοι μαζί! Όλοι πρέπει να λειτουργούμε σαν ελβετικό ρολόι».

Τέλος, ενέπνευσε την ομάδα του με το νέο σύνθημα της εταιρείας, «Dream it, Do it», ενθαρρύνοντάς τη να εμπνευστεί, να ονειρευτεί και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Μεταξύ των λόγων που η εταιρεία κερδίζει το ενδιαφέρον υποψηφίων ώστε να την επιλέξουν ως εργοδότη είναι: 

Παροχές και Επαγγελματική Ανάπτυξη

Η εταιρεία ενθαρρύνει τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη, προσφέροντας εκτεταμένες παροχές στους εργαζομένους της Προσφέρονται περισσότερες από 48 παροχές, όπως ιδιωτική ασφάλεια υγείας, κουπόνια για σούπερ μάρκετ, καύσιμα κ.ά.,  ενώ τα προγράμματα κατάρτισης για την ανάπτυξη και ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων τους επιτρέπουν να προοδεύουν στον ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρο της τεχνολογίας. Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι έχουν αποκτήσει το Prince2, μια από τις πιο κρίσιμες παγκοσμίως πιστοποιήσεις για project management.

Δυνατότητες Εξέλιξης και Καριέρας

Οι 920 εργαζόμενοι απολαμβάνουν εξαιρετικές δυνατότητες εξέλιξης. Είναι χαρακτηριστικό ότι 126 εργάζονται στην εταιρεία από 5 έως 30 χρόνια, ενώ το 2023 προήχθησαν σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις 133 εργαζόμενοι. Ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής τους στην εταιρεία, δίνονται σε όλους ποικίλες ευκαιρίες να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη

Η PeopleCert υπερηφανεύεται για την 50-50% ισορροπία μεταξύ των δύο φύλων στον χώρο εργασίας της και σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα. Με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που εκτιμά τη διαφορετικότητα. Ο πολυπολιτισμικός της χαρακτήρας ενισχύεται μέσω των 40 διαφορετικών εθνικοτήτων που απαρτίζουν το προσωπικό.

Εταιρική Κουλτούρα και Στήριξη

Η PeopleCert δημιουργεί ένα οικογενειακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, ενώ η φροντίδα της για κάθε εργαζόμενο είναι κάτι που την ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση στέκεται δίπλα στους εργαζομένους της, υποστηρίζοντάς τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές (θέματα υγείας κ.ά.), αλλά και σε στιγμές χαράς (γάμους, γεννήσεις κ.ά.). 

ESG Κοινωνικά Υπεύθυνος Εργοδότης

Η PeopleCert είναι ένας πραγματικά υπεύθυνος εργοδότης, καθώς εφαρμόζει και μια σειρά από κοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να επιστρέψουν αξία στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στο περιβάλλον, όπως και δράσεις που ενισχύουν την εταιρική διακυβέρνηση.  

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

#BraveNewWorkplace: Δουλεύοντας στο Μέλλον

PeopleCert | Πρόγραμμα Υποτροφιών & Δράσεις Προσφοράς για τους Έλληνες της Πόλης

Η Παναγία του Μπαλίνου στην Κωνσταντινούπολη Πήρε Πάλι Ζωή

 

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+